Foto nga Shqiperia (Albanian translation of Photo Contest)

3년 전

Përshëndetje te gjithëve Shqiptarëve në Steemit!

Sot ju ftoj qe te merrni pjesë në një “foto konkurimi” ose “challenge” që bëhet ketu në Steemit. Ideja është që të gjithë Shqiptarët në Steemit të postojnë bukuritë e rralla natyrore dhe kulturore nga Shqipëria deri në Kosove.

Fotot e larmishme të peisazheve gjeografike, ndërtesave kulturore dhe historike, ushqimeve dhe gatimeve tradicionale pasqyrojne vlerat dhe traditat shqiptare. Gjithashtu, këto foto tërheqin të huajt që dëshirojnë te eksploroje vende të panjohura dhe te pashkelura ne bote, gjë që te ofrojnë plazhet, liqenet, lumenjte, kodrat malet e Shqipërise dhe të Kosoves.

Ndërkohe, këto foto origjinale mund të fitojnë upvotes cdo ditë të javës nën konkurimin e organizuar nga @juliank dhe @photocontest.

Si mund të merrni pjesë?
Në cdo ditë të javes postoni fotografinë bazuar në etiketën (‘tag’) të paraqitur në tabelën e mëposhte. Nqs është gatim psh embelsirë vendosni etiketën “foodphotoography” ose nqs eshte foto e nje maceje ose qeni vendosni “animalphotography”. Ndiqni etiketat ne baze te dites se javes, psh te shtunen postoni foto sportive ose foto te bera me cellular.

Per foto të Shqipërisë nje nder etiketat duhet te jete “albania”. Steemit lejon maksimum pesë etiketa.

Dite e Javes/Day of WeekEtiketatTag
E hene/Mondayfotografia ushqimorefoodphotography
E hene/Mondayfotografia e kafshëveanimalphotography
E martë/Tuesdayfoto e peizazhitlandscapephotography
E martë/Tuesdayfotografi e qytetitcityscapephotography
E mërkure/Wednesdayfotografia arkitekturorearchitecturalphotography
E mërkure/Wednesdayfotografia e automjetevevehiclephotography
E enjte/Thursdayfotografi makromacrophotography
E enjte/Thursday/ Thursdayfotografi me shume ngjyracolourfulphotography
E premte/Fridayfotografia e rrugësstreetphotography
E premte/Fridayfotografia portraitportraitphotography
E shtunë/Saturdayfotografia te sportevesportsphotography
E shtune/Saturdayfotografi nga celularismartphonephotography
E djele/Sundayfotografia e muzggoldenhourphotography
E djele/Sundayfotografi nga celularismartphonephotography


A mund të marr pjesë në të dy kategorite e përditshme?
Po, ju mund të merrni pjese ne te dyja kategorite. Bëni një post të veçantë për çdo hyrje.

Sa shpesh mund të postoj?
Nuk ka maximum, por përpiquni të mos postoni më shumë se tre hyrje për kategori.

Çfare fotosh duhet të postoj?
Postoni vetëm fotografite nga albumet e juaja originale; kopio të fotove të marra online nuk është e lejushme.

Si mund të gjehet foto që kam postuar?
Thjesht duke përdorur nje ndër etiketat (tag) që keni perdorur në postin tuaj.

A mund të përdor të njëjtën fotografi për kategori të shumta?
Po, por fotografia nuk mund të fitoj me shume se nje çmim.

A kam nevojë për të bërë foto të reja?
Jo, nuk ju kërkohet të bëni foto të reja. Megjithatë, marrja e fotove të reja do t'ju lejojë të aplikoni cilësi më te lartë fotografike si dhe shans më të lartë për të fituar këtë konkurim.

A jam i detyruar të ndajë të gjitha të dhënat për secilën foto psh pershkrimin mbi foton, te dhënat mbi kameren, lenten, celularin etj?
Nuk jeni i detyruar, megjithatë këto detaje informacioni shtojnë interesin e lexuesin dhe dëshirën e tyre për të ndjekur postet e ardhshme.

Sa zgjat çdo konkurim?
Çdo konkurim eshte javor, postoni hyrjen tuaj çdo ditë të javës.

Cila është pagesa aktuale për një kategori të caktuar?
Çmimet per fituesit shpallen në @photocontest. Sidoqoftë, përfitimi më i madh nuk vjen vetëm nga fitimi i çmimit por upvotes qe posti juaj do marre nga steemians.

Kur shpallen fituesit?
Zgjedhjet do dalin pas orës 12:00 dhe 14:00 UTC pas ditës së shtatë.

Kur shpërblehen çmimet?
Zakonisht kjo bëhet në të njëjtën ditë. Ndiqni @photocontest dhe shikoni “wallet” nëse keni fituar.


Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Bravo!! Mezi po pres te shkoj te bej ca foto!! :)

·

Kur te shkosh atje hap nje Steemit School of Albania😂🤣

·
·

Hahahaha....po pra...te gjej ca pleq ti mesoj 😂

·
·
·

Pleqte 75 e kusur.

Elda, this is adorable, well done girl! X

·

I know you have a blog from your hiking in Albania. You should post them I need to know where to get a tour guide next time I go there.

·
·

No tour guide needed girl, it's your country, very easy to figure it out on your own :)

·
·

@ealbania Tashi si eshte kjo puna e fotove? Kur poston foton duhet te klikosh si fillim: @photocontest dhe pastaj shtyp Post...?

·
·
·

@ealbania Une sdi akoma si postohet nje foto nderkohe ... 😂😂

This post has received gratitude of 2.24% from @appreciator courtesy of @ealbania!