Alkemija - platforma za plačevanje s kripto valutami

2년 전

Internetno trgovanje je postalo odvisno samo od denarnih organizacij, ki sodelujejo pri obdelavi elektronskih plačil. Medtem ko okvir deluje popolnoma za večino izmenjav, kljub vsemu trpi notranje pomanjkljivosti modela, ki temelji na zaupanju. Zagotavljajo vire in vzpostavljajo verodostojne omejitve. Vzpostavljajo in potrjujejo simbole in letne priložnosti. Upravljajo združenja med državami, združenji, mrežami in ljudmi. Nadzirajo upravne in družbene dejavnosti. Potem pa se te osnovne naprave in uprave, ki so jih ustvarile za nadzor nad njimi, niso naučile o postopnih spremembah v gospodarstvu. Izgledajo kot naporni čas, ko ujamejo dirkalnik formule 1.

Alkemija je rešitev vseh teh težav z njihovo najnovejšo tehnološko integracijo, ki bo plačilni industriji prinesla nov val razvoja. To je projekt, ki bo pomagal uvesti preostali svet v kripto valute. Blockchain počasi, a zanesljivo postaja del našega vsakdanjega življenja in Alkemija je tu, da pomaga, da postane resničnost. Prodajalcem, kupcem in trgu je treba vrniti plačilne pravice. To je moč decentralizacije!

No, blockchain je rešil številne težave, vendar je mogoče storiti še veliko več, zato je Alchemy tu za izboljšanje globalnih plačil in menjav. Pred Alkimijo je bilo veliko projektov in trdijo, da bodo rešili to težavo, vendar vse brez uspeha. Vsi so umrli zaradi nezmožnosti izpolnjevanja in odpravljanja teh težav. Alkimijo je ustvarilo množica strokovnjakov, ki imajo več kot 10 let izkušenj v industriji. Vse je bilo zasnovano za reševanje problema plačil v sodobnem svetu.

Alkemija je projekt, ki temelji na verižnem bloku, zasnovan in zasnovan za izboljšanje domačih in mednarodnih plačil v realnem času med trgovci. Alkemija bo transakcije hitreje, varnejša, bolj priročna in tudi z nižjo provizijo v primerjavi s današnjo. Da bi to naredili, je Alchemy izdal novo platformo, ki temelji na blockchainu, ki se integrira s hibridno tehnologijo in ji omogoča dokončanje transakcij tako v kripto valuti kot v fiatu. Platforma ima sedež v pacifiški Aziji. Alkemija bo uporabnikom omogočala transakcije s kriptovalutami in fiati za globalno plačilo blaga in storitev.

Alkemija kako deluje

Cilj Alkemije je razviti plačilni protokol s soglasjem skupnosti, zgraditi decentralizirano, zaupanja vredno infrastrukturo in pospešiti prodor kripto valute v naše vsakdanje življenje; in kar je najpomembneje, vrniti prodajalcem, kupcem in trgu pravice do plačila. Alkemija doseže decentralizacijo plačilnih omrežij z vključevanjem v decentralizirane denarnice s kripto valutami, nameščanjem decentraliziranih tehničnih struktur in ustreznimi mehanizmi upravljanja.

Alchemy ustreza potrebam obsežne komercialne aplikacije, ki podpira kompleksno računsko infrastrukturo, kompleksne plačilne modele PUSHPAY in PULLPAY, kompleksne vrste transakcij in pametnejši poslovni tok za plačilne storitve. Alkemija gradi ekosistem, ki temelji na zaupanju, z arhitekturo kreditnih točkovanj za reševanje vprašanj glede varnosti plačil. Alkemija zagotavlja nizke stroške in visoko učinkovitost z decentralizirano, operativno podporno infrastrukturo.

Prednosti elektronskega plačilnega sistema:

  • Transakcije se opravijo v nekaj minutah, kar pomeni, da so izredno učinkovite in učinkovite, saj mi ni treba izgubljati časa svojih strank.
  • Vse transakcijski stroški so bili znatno znižani, kar pomeni povečanje števila strank mojega podjetja.
  • Dodajanje plačil na spletno mesto mojega podjetja je bilo preprosto in potreboval sem le nekaj minut, da sem začel obdelati spletna plačila.
  • Varnost elektronskih plačilnih sistemov je relativno boljša izdatki.

In če vas ta kampanja zanima, podrobnosti lahko vedno ugotovite s klikom na te povezave. In tudi sami potegnite nekaj zaključkov.

Dodatni podatki:

Website: https://www.achpay.org

Whitepaper: https://www.achpay.org/static/files/V3.8_WP-E_Alchemy_20190906.pdf

Telegram: https://t.me/alchemy_official

Twitter: https://twitter.com/Alchemygps

Facebook: https://www.facebook.com/AlchemyGPS

Helgafon: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2080767

ETH: 0xE9a447A9Ac1F153C4186144246d05FA64F1cC872

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Great convenient site, a detailed description of the idea, I like everything! The team has many plans. They have such a great developers. This is a quality company. This Start-up is very cool.

Technology allows you to rethink business operations ways to introduce trust in company processes and networks. Join the ICO company and support.