Alldutch Recap #8 : 25/05/2018 - 01/06/2018

2년 전

alldutchrecap8.png

Welkom allemaal weer bij onze wekelijkse selectie van de beste posts van de Nederlandstalige Steemit community!

ALLDUTCH RECAP

Met pijn in ons hart moeten wij jullie deze week mededelen dat één van onze curators heeft besloten om zijn curatorschap neer te leggen, namelijk @tuwore.
Hij blijft wel lid van onze community, maar heeft besloten om het iets rustiger aan te gaan doen en zich meer te gaan focussen op het non-virtuele leven.

Bedankt voor alle inzet en veel succes! We zullen je missen😓.

De Recap is deze week dus tot stand gekomen door curatorwerk van @woodzi, @anouknox en @marcovanhassel.
En met het vertrek van @tuwore komt er ook een plaatsje vrij voor een nieuwe curator : Heb jij dus interesse om ons team te komen versterken? Laat het ons dan weten in de comments hieronder, of meld je in onze Discordserver.

alldutch-banner-2.png

Gedeelde opbrengst

Zoals jullie misschien al weten zullen ook deze week de SBD-inkomsten, die door deze post worden gegenereerd, worden verdeeld onder de auteurs van de posts die in deze Alldutch Recap uitgelicht worden. Op die manier willen wij de auteurs van een extra beloning voorzien.

De auteurs van vorige week zijn:

Zij ontvangen allemaal 1/4 van de opbrengst van de Alldutch Recap van vorige week

Als je graag kans wil maken om opgenomen te worden in de Recap van volgende week, dan ben je altijd welkom in onze Discordserver. Hier kan je in onze diverse promotie-kanalen jouw Engelstalige en Nederlandstalige posts delen. Op vrijdag zullen we via deze Recap een selectie delen van de beste posts van de afgelopen week. Natuurlijk kun je ook altijd in onze discordserver terecht om gezellig een praatje te maken.

alldutch-banner-2.png

Onze zusteraccount heeft een gloednieuw logo!!

LOGO-bg-transparant.png

Er was een wedstrijd uitgeschreven door onze zusteraccount @alldutchcreation, om een nieuw logo te ontwerpen. Deze wedstrijd is gewonnen door @hatsekidee. Gefeliciteerd daarmee! Wil je meer lezen over het creatieve proces dat hij heeft doorlopen? Kijk dan hier

alldutch-banner-2.png

Lopende wekelijkse projecten van Alldutch

Woensdagwedstrijd

Deze week is er even geen #woensdagwedstrijd, maar deze zal volgende week wel weer gewoon plaatsvinden. Houd onze pagina dus goed in de gaten als je daar aan mee wilt doen. De winnaar van vorige week vind je in deze post


Maandagmaaltijd
@erikklok geeft ons in de vierde editie van de Alldutch MaandagMaaltijd het recept voor een heerlijke Lasagne Carbonara. Lees er meer over in de volgende post : https://steemit.com/food/@alldutch/alldutch-maandag-maaltijd-4-lasagne-carbonara-door-erikklok.

Voor deze nieuwe rubriek, de MaandagMaaltijd, zoeken we elke week een nieuwe gastschrijver, die ons stap voor stap meeneemt in de bereiding van een gerecht. Als je graag kookt en je recept wil delen met onze community, meld dat dan even bij onze chef-kok @hatsekidee op onze discordserver. Alle SBD die de Maandag Maaltijd post genereert, wordt doorgestort naar jouw account!

alldutch-banner-2.png

De pareltjes van de week

Het zwarte gat op weg naar de muzen door @jackjohanneshemp

muzen.jpg
In deze post neemt @jackjohanneshemp je mee in de zoektocht naar creatieve inspiratie. Hij is altijd op zoek naar nieuwe informatie en kennis die hij kan verwerken in zijn kunst.


Hoe poging tot inbraak leidt tot een bezoek aan het tuincentrum door @ijmmai

Screenshot_20180601-091409.jpg
In deze post krijg je een kijkje in het leven van @ijmmai. Door middel van een mooi stukje proza leer je meer over de soms rare relatie tussen oorzaak en gevolg.


Vrouwen & Honden ... door @hetty-rowan

coverfoto vrouwen en honden.jpg
@hetty-rowan licht een tipje van de sluier op over haar relatie met haar hond. Het hele verhaal is opgenomen in een boek, dat ook in deze post vernoemd wordt.


Everywhere around the world are helpful people, you just have to ask door @karinxxl

pexels-photo-313690.jpeg
In deze post legt @karinxxl uit hoe eerlijkheid en oprechtheid ervoor zorgen dat je het maximale uit het leven en relaties met anderen behaalt. Ook al mlet je je daardoor kwetsbaar opstellen.

alldutch-banner-2.png

Wil jij ons helpen om de Nederlandstalige Steemit gemeenschap te doen groeien?

Dat vinden wij leuk om te horen! Je kunt dit doen op de volgende manieren:
  • Volg onze curation trail

@Alldutch heeft een eigen curation trail! Elke 2.5 uur proberen we met onze account een upvote te geven aan een waardige Nederlandstalige #Alldutch post. Hoe groter onze trail wordt, des te groter onze gezamenlijke vote wordt. Vind je het leuk om Nederlandstalige content te promoten door je aan te sluiten bij onze trail? Via de volgende link lees je er meer over:

https://steemit.com/curationtrail/@alldutch/alldutch-curation-trail-gaat-van-start

  • Sponsor de Alldutch account

Wij zijn ook nog steeds op zoek naar mensen die @alldutch willen sponsoren. Je kunt lezen hoe je ons kunt sponsoren in deze post :

https://steemit.com/sponsors/@alldutch/help-ons-groeien

  • Bedenk een nieuw (wekelijks) project

@Alldutch zoekt nog Steemians die goede ideeën hebben voor nieuwe (wekelijkse) projecten. Het liefst zouden wij elke dag van de week verbinden aan een thema-gerelateerde post.
Heb jij een leuk idee hiervoor? Meld het dan in de comments van deze post of kom langs in onze Discordserver.

alldutch-banner-2.png

Zo......dat was alweer de achtste editie van onze Alldutch Recap. Als jij ook kans wil maken op een selectie voor volgende week, aarzel dan niet om je even voor te stellen in onze Discordserver en je posts te delen in onze diverse promotiekanalen. We kijken er naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten.

Alvast bedankt voor het lezen.

Tot volgende week.
het #Alldutch curatie-team.

alldutch-transparant.png

OVER ALLDUTCH

@ALLDUTCH is de online social community voor Nederlandstalige blockchain gebruikers, voornamelijk steem. De community is voor NL-BE members, de voertaal op onze server is Nederlands.

Posts met onze tags maken kans op promotie in een van onze wekelijkse initiatieven :

  • Gebruik de tag #Alldutchcreations (creative content) om kans te maken op vermelding in de wekelijkse Recap van @alldutchcreation, die elke maandag wordt gepost.
  • Gebruik de tags #AlldutchNL (Nederlandstalige content) en #Alldutch om kans te maken op vermelding in de Alldutch Recap, die elke vrijdag verschijnt.

Je vindt de Alldutch community op Discord via deze link: https://discord.gg/9mzqA7H

(Note EN; Abuse of tags not appreciated because it won't help the Dutch-speaking community to grow)

Community tag - #Alldutch
Creatieve content - #Alldutchcreations
Nederlandse content - #Alldutchnl

alldutchnew.gif

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Dank voor de vermelding De selectie is weer kleurrijk. Mooi werk!

Bedankt voor de vermelding guys!!

Echt weer een mooie editie, er is altijd wat tofs te zien bij de Alldutch!

Dank jullie voor de vermelding ... en mocht er iemand het boek willen bestellen dan kan dat bij elke boekhandel. Er zijn 16 verhalen in het boek opgenomen waarin een vrouw vertelt over haar avontuur en / of band met haar hond(en). 1 van die 16 ben ik dus met Rowan.

bedankt voor de vermelding, groeten

Wat 'n feest weer!

The ending banner just looks so good!

·

Feel free to use it😂

·
·

Thank you very much!

Cheers.