fjks

3년 전

a imagefaqe guru


Fizike, mos mendoni se do të duhet të jetojë përjetësisht. Shpirti juaj është fluturat e përjetshme për të lulëzuar. Kërkoni dhe gjeni se është fizike, jo jeta e përjetshme dhe jo përpjekja për të gjetur një punë duhet të gjejë trupin. Por vdekja fizike, ka shumë budallenj.
Pastaj bin Abdullahu si filozofia e botës është e thjeshtë për të ardhur. Ai dishepuj fizik, nuk mund të mbijetoj pa folur kurrë.
Ditën e vdekjes së tij, dishepujt e tij e besojnë këtë kusht. Kjo është ajo që ndodhi me një nga të njohurit e mi thotë. Gjithashtu atje kur ata vranë bin Abdul Avenue se kapacitetet e tyre relative. Urdhri për të vrarë bin Abdul privat për tri ditë. Sepse unë e besoj këtë.
Nëna thotë.
Integriteti, "tha ai i madh, ai nuk vdiq, tha se si mund të vdesë, ai është fizik, jo"
Megjithatë, kur një 3-ditore që vjen nga era e trupit. Pra Zhu varr.
Nëna, ka fizikë, nuk është e sigurt nëse ky është një fillim për tu besuar përsëri.
Tani injoranca njerëzore si Bin Abdul duhet të lihet për të shkuar për t'u kthyer për të marrë disa sekret shtesë që them, mendoj përsëri. Do të kthehem së shpejti. Me siguri ata do të kthehen. Ata janë fizikë, jo për të parë që ju ktheheni me një sekret.

Trupi shpirtëror ka luajtur mjaft. Fizike, nuk keni nevojë të vdisni. Ju keni mjaft për të bërë një mandat 70-vjeçar. Mjaft vuajtje. Janë të mjaftueshme për të kuptuar. Nuk është kuptuar mjaftueshëm.
Çfarëdo që dëshironi në 70 vjet duhet të jetë e mjaftueshme. Me të vërtetë mjaft.
Nëse jeni vërtet një të plotë 00 të pranisë në trup ka qenë në gjendje të shoh ju qeshni janë brenda 70 viteve. Ti nuk je më një trup i vdekur. Nëse dëshironi të shkoni nga lindja si një cikël ku, si, çfarë kërkoni sigurinë.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 6.50 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.30
Block time: 2018-05-19T07:36:12
Account Level: 1
Total XP: 247.00/200.00
Total Photos: 38
Total comments: 0
Total contest wins: 0
And have also received a 0.40 percent upvote.

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

UpvoteBank
Your upvote bank
__2.jpgThis post have been upvoted by the @UpvoteBank service. Want to know more and receive "free" upvotes click here