perdagangan mango

4년 전

ngidini pertumbuhane.

Mango saiki diolah ing iklim subtropis tropis lan panas sing ora pati adhem, meh setengah saka mango ing donya sing ditanami ing India piyambak, kanthi sumber paling gedhé yaiku China.Mangoes uga ditanam ing Andalusia, Spanyol (utamané ing Provinsi Málaga ), minangka iklim subtropis pesisir iku salah siji saka sawetara panggonan ing dharatan Europethat ngidini pertumbuhan tetanduran tropis lan wit-wohan. [sunting] Kapuloan Canary arupa prodhuksi Spanyol ing woh-wohan liyane. Penggandeng liyane kalebu Amérika Lor (ing Florida Kidul lan Coachella California Lembah), Kidul lan Amérika Tengah, Karibia, Hawai'i, kidul, kulon, lan Afrika tengah, Australia, China, Korea Selatan, Pakistan, Bangladesh, lan Asia Tenggara. [1] Nalika India minangka pangasil mango, kurang saka 1% saka internasional, India akeh produksi dhewe.
image
Akeh kultivar komersil diselehake ing kultivar Gomera-1mango sing asri, sing asale saka Kuba. Sistem akar uga diadaptasi karo iklim Mediterania pesisir. Akeh saka 1,000+ kultivar mangga gampang dibudidaya nggunakake gulungan saplings, wiwit saka "turpentine mango" (dijenengake kanthi rasa kuat turpentine) menyang huevos de toro. Varietas kurcaci utawa semidwarf minangka tanduran hias lan bisa dipangan ing wadah.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 5.15 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 2/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.03
Server time: 03:55:29
Account Level: 0
Total XP: 98.30/100.00
Total Photos: 19
Total comments: 0
Total contest wins: 0
When you reach level 1 you will start receiving up to two daily upvotes

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Hello! I find your post valuable for the art community! Thanks for the great post! ARTzone is now following you! ALWAYs follow @artzone and the artzone tag, and support our artists!

Hello! I find your post valuable for the wafrica community! Thanks for the great post! @wafrica is now following you! ALWAYs follow @wafrica and use the wafrica tag!

Congratulations @crahim! You have completed some achievement on Steemit and have been rewarded with new badge(s) :

Award for the number of upvotes

Click on any badge to view your own Board of Honor on SteemitBoard.

To support your work, I also upvoted your post!
For more information about SteemitBoard, click here

If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Upvote this notification to help all Steemit users. Learn why here!