Uiloftred

4년 전

Kirjaudu sisään päästäksesi kurssille

valikko

kiinni

Miksi oppia englantia kanssamme? Englanninkieliset kurssit Englanninkieliset oppimisvinkitKaupunkimmeFranchisingCareers

BlogContact

kiinni

Hae

Mitä etsit?

Hae

Usein kysytyt kysymyksetOta yhteyttä

American TV-sarjan näyttelijä, joka vierailee Wall Streetin englantilaisella Aasialla

05/03/2018 Wall Street English

13

492

Oppiminen on helppoa ja hauskaa Wall Streetin englanninkielellä.

Se on totta! Missä muualla voit oppia englantia katsellessasi Hollywoodin laadukasta TV-sarjaa? Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Wall Streetin englantilainen TV-sarja on komedia ihmisryhmästä, joka yrittää saada unelmansa toteutumaan New Yorkissa.

Tutkimuksen mukaan 17 eri maassa suosituin tapa oppijoille yrittää ensin oppia englantia käyttämällä epävirallisia menetelmiä, kuten katsella englantilaista televisiota, YouTubea tai lukea englantilaisia ​​sanomalehtiä (Morar English Learners Purchase Journey Research 2016).

Wall Street Englannin kurssilla opiskelijat voivat oppia katsomalla hauskaa ja viihdyttävää TV-sarjaa, jossa he voivat oppia eri kulttuureista ja perehtyä erilaisiin aksentteihin ympäri maailmaa. Ei ole vain hauskaa, mutta se on myös tehokasta. Oppilaat liittyvät pieniin luokkiin, joissa on laadullisia englanninharjoittajia, Englanti-menetelmä on paras tapa oppia.

Wall Street English on ilo ilmoittaa, että yksi WSE TV -komedian tärkeimmistä toimijoista vierailee joitain faneillensa maaliskuussa Wall Streetin englantilaisissa keskuksissa Aasiassa. Nicolic Maxali soittaa hahmoa "Khae", joka on peräisin Thaimaasta , 20-vuotiaassa. Khae työskentelee suurelle yritykselle, mutta unelmoi oman yrityksen omistuksesta, jossa hän suunnittelee tuotteita, jotka parantavat kaikkien ihmisten elämää.

Nicole vierailee maaliskuussa Wall Streetin englantilaisissa keskuksissa Etelä-Koreassa, Hongkongissa ja Kiinassa, jotta he voivat motivoida työpajoja englantilaisille oppijoille WSE-keskuksissa.

14., 15. ja 16. maaliskuuta: WSE Etelä-Korea22nd -24. Maaliskuuta: WSE Hong Kong28th March - 1st April: WSE Kiina

Nicole hyödyntää osaamistaan ​​motivoiva puhuja innostaa opiskelijoita ja potentiaalisia opiskelijoita käyttämään WSE: tä poluksi unelmiensa toteuttamiseksi.

Hän tutustuu myös kauniisiin nähtävyyksiin Soulissa, Hong Kongissa, Pekingissä ja Shanghaissa. Voit seurata hänen aasialaisia ​​seikkailuja Instagram-tililläan: nicolemaxali, WSE Global-tili: wallstreetenglish_global ja hashtag #KhaeWSETour.

Nicole (Khae) on jo vieraillut WSE Thailandissa ja Vietnamissa jo vuonna 2017, ja hänet tervehdittiin kuuluisana julkkiksena!

"Thaimaassa jokaisessa paikassa, jossa Nicole meni, oli hienoja tapahtumia ja opiskelijat rakastelivat häntä. Meillä oli hyvää palautetta opiskelijoistamme ja henkilökunnallamme. Menestyksekkäästi saimme myös enemmän opiskelijoita kuin odotettiin, mikä oli ilo." - Pamanee Lefèvre, HeadofMarketing , WSE Thaimaa
image
"Tunnen yhteyden elokuville ja haluan tietää enemmän. Khaen tavoitteleminen todellisessa elämässä on kuin unelma todellisuudesta!" - Opiskelijavastaava WSE Thailand Rangsit

Tietoa Nicole Maxalista

Nicole Maxali on entinen uutistoimittaja / viestintäjohtaja / tapahtumien johtajaksi käännetty Creative Writer / Näyttelijä / Motivational Speaker.Nicole yhden naisen näyttely on kiertänyt ympäri Yhdysvaltoja rave-arvostelut ja seisova ovations.She toimii tällä hetkellä New Yorkissa invariouscommercialsandpitchingherveryowncomedicTVpilottoAmerican kaapeli networks.nicolemaxali.com

Seuraa Nicolea Instagramissa saadaksesi tietoa Aasian matusta! Https: //www.instagram.com/nicolemaxali/

Tietoja Wall Street English

Wall Street English (WSE) on yksi suurimmista englantilaisen kieltenopetuksen tarjoajista aikuisille ympäri maailmaa. Vuonna 2018 WSE toimi yli 400 keskustaan ​​28 eri puolilla maailmaa.

Lue lisää englanninkielisistä kursseistamme ja opi nyt!

Löysin tämän artikkelin hyödylliseksi

Jaa tämä uutisviesti

13

492

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kommentti

Nimi

Sähköposti

Verkkosivusto

Tämän viestin kirjoittaja

Opi englanti kanssamme Englanti kurssitEnglanti oppimisvinkit

FranchisingCareersTeaching WSE: ssä

MeistäKokeile TeamOur-paikkoja

blogi

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Hello! I find your post valuable for the wafrica community! Thanks for the great post! @wafrica is now following you! ALWAYs follow @wafrica and use the wafrica tag!