Coberbotto

4년 전

Login saiki kanggo ngakses

Menu

Nutup

Apa sinau basa Inggris karo kita? Pelajaran Inggris kitaKesehatan Learning TipsOur LocationsFranchisingCareers

BlogContact

Nutup

Nggoleki

Apa sampeyan nggoleki?

Nggoleki

RembakanContact us

Aktor Seri Amerika Serikat ngunjungi Wall Street English Asia

05/03/2018 Miturut Wall Street Inggris

13

492

Learning gampang lan nyenengake karo Wall Street English.

Iku bener! Ngendi sampeyan bisa sinau basa Inggris nalika nonton seri Hollywood kualitas pembelajaran Hollywood?! Baca terus kanggo mangerteni sing luwih akeh.

Seri TV Inggris TV Wall iku komedi babagan klompok wong sing nyoba nggawe impen dadi kenyataan nalika manggon ing New York.

Miturut riset antarane 17 negara, wong sing paling populer sinau sinau basa Inggris yaiku nganggo cara informal kayata nonton TV Inggris, YouTube, utawa maca koran Inggris (Morar English Learners Purchase Journey Research 2016).

Kanthi para mahasiswa kursus Wall Street Inggris bisa sinau kanthi nonton seri TV nyenengake lan nyenengake supaya bisa sinau babagan kabudhayan sing beda lan njaluk akrab karo macem-macem logat saka saindhenging donya. Iku ora mung nyenengake nanging uga èfèktif. Murid-murid banjur gabung klompok-klompok-klompok-klompok-klompok-klompok-klompok .

Wall Street English kepingin ngumumake yen salah sijine aktor utama saka komedi WSE TV bakal ngunjungi sawetara penggemar dheweke ing demo pusat Inggris Wall Street ing Asia ing Maret. Nicole Maxali mainake karakter 'Khae' sing saka Thailand , ing dheweke 20's.Khae kerjane kanggo perusahaan gedhe nanging impen duwe bisnis dheweke ngendi dheweke desain produk sing nggawe urip kabeh wong luwih apik.

Nicole bakal rawuh ing pusat-pusat Inggris Wall Street ing Korea Kidul, Hong Kong lan China ing sasi Maret kanggo menehi pelatihan motivasi marang para siswa Inggris ing pusat WSE.

14, 15, 16 Maret: WSE Korea Selatan 22nd -24 Maret: WSE Hong Kong28 Maret - 1 April: WSE China

Nicole bakal nggunakke kepakaran dheweke minangka Speaker Motivasi kanggo inspirasi siswa lan siswa potensial nggunakake WSE minangka path kanggo ngasilake impen.

Dheweke uga bakal nliti sawah-sawah ing Seoul, Hong Kong, Beijing lan Shanghai. Sampeyan bisa ngetutake petualane Asia ing akun Instagram dheweke: nicolemaxali, akun WSE Global: wallstreetenglish_global lan #KhaeWSETour hashtag.

Nicole (Khae) wis ngunjungi WSE Thailand lan Vietnam maneh ing 2017 lan disambut minangka selebriti terkenal!
image
"Kanggo Thailand, saben panggonan Nicole lunga menyang acara gedhe lan murid-murid kita tresna marang dheweke. Kita duwe saran apik saka siswa lan staff.We uga entuk cara mahasiswa luwih saka samesthine, kang ana bungahaken." - Ms. Pamanee Lefèvre, HeadofMarketing , WSE Thailand

"Aku rumangsa gegandhèngan karo film-film lan aku pengin ngerti liyane. Sing bisa ketemu Khae ing urip sejati kaya ngimpi sing bakal dadi kenyataan!" - Duta Besar Mahasiswa, WSE Thailand Rangsit

About Nicole Maxali

Nicole Maxali minangka mantan Direktur Produser / Komunikasi News / Event Manager nguripake Creative Writer / Actor / Motivational Speaker. Acara siji-wadon Nichole wis tur neng kabeh Amerika Serikat kanthi pujian lan ovations. Dheweke saiki akting ing New York City invariouscommercialsandpitchingherveryowncomedicTVpilottoAmericancablenetworks .nicolemaxali.com

Tindakake Nicole ing Instagram kanggo mangerteni babagan perjalanan Asia! Https: //www.instagram.com/nicolemaxali/

About Wall Street English

Wall Street English (WSE) minangka salah sawijining panyedhiya pendidikan basa Inggris paling gedhé kanggo wong diwasa ing saindhenging donya. Ing taun 2018 WSE ngoperasikaké luwih saka 400 pusat ing 28 tlatah ing saindhenging donya.

Ngerteni luwih akeh babagan Kursus Bahasa Inggris Kita lan miwiti sinau saiki!

Aku nemokake artikel iki migunani

Share this news post

13

492

Ninggalake Reply a

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake.

Komentar

Jeneng

Email

Situs web

Pangarang tulisan iki

Sinau Basa Inggris karo usOur English CoursesKanggo Tips Learning

FranchisingCareersTeaching at WSE

About UsMeet the TeamOur Locations

Blog

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 5.25 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 2/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.05
Server time: 16:50:27
Account Level: 0
Total XP: 51.75/100.00
Total Photos: 10
Total comments: 0
Total contest wins: 0
When you reach level 1 you will start receiving up to two daily upvotes

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank