Norwegian Blog..just saying.

6개월 전

i dag var det min andre dag på skole fårste gang på 10år eg har satt min ben inne på en skole.
noe eg hadde bestemt meg sist gang eg aldrig skulle gjøre igjen. eg kan ikkje mye fra mitt skole liv eg har "glemt" det for di det var for vont. men her er eg sitter på t-banen hjemm med tårer i øynen kjemper for og ikkje gråte. en klomp i halsen som er så stor over et sår, over et tapt liv. og en nyskerig het over min fram tid er det starten på mitt liv? et liv eg er fornød med.? et liv som eg kan vere stolt over? går av t-bana og trasker hjemm skal kjøpe kake..trøste spise...men bestemmer meg får og kjøpe sushi i steden og vårrulle.

kvasskampen.jpg
kvasskampen 3 august utsikt over Frya og Ringebu i gubrandsdalen

kroppen er aktivert hode verker armen min er vond nakken er stiv eg er kjempe aktivert. over alt sammen skal ta en Runde med T.R.E og se om eg kan løse ut noe av det. prøve og sove i natt hadde eg marreritt sov dårligt. byner og gråte igjen når eg skriver. samme som i en av timene i dag vi skulle bli kjent og ute og snakke med noen andre der. da sa det stopp...klompen kom i klasse rommet. tårer kom.

er på en knivsegg.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Føler med swg som voksen student.
Husk hvor fine dager det faktisk er 🤘✌️👌🌿