ICO PointPay pregled

2년 전

Sodobni svet je nasičen le z velikim številom različnih rešitev in direktiv, ki so namenjene razvoju in privabljanju kupcev in strank v določene trgovske verige ali organizacije. Trenutni tržni odnosi med kupci in prodajalci so bolj ranljivi kot prej in se lahko prekinejo kadarkoli in iz kakršnega koli razloga. V mnogih primerih je to povezano z veliko, podobno izbiro, kjer lahko stranke odidejo, ne glede na vse prednosti nekaterih trgovin, organizacij, kavarn, restavracij itd. Zato, da bi ohranili svoje stranke, proizvajalci iščejo vse vrste trikov in manipulacij, ki nam ponujajo svoj edinstven program zvestobe. Ta trik se čuti po vsem svetu in mnogi ljudje se zares zavedajo potrebe po izbiri svoje najljubše trgovine.

V svetu hekerjev, prevarantov in posameznikov, ki želijo izkoristiti naivnost drugih ljudi, je pomembno imeti dostop do orodij, podatkov, analiz in informacij, da se zavedamo aktualnih dogodkov, ki se pojavljajo v vsakodnevnem kripto-prostoru. Informacije so moč, s pravimi orodji ste nepremagljivi. Toda zbiranje teh informacij iz različnih virov se je izkazalo kot dolgotrajna in dolgotrajna naloga. Idealna rešitev bi bila, da bi imeli ekosistem, ki bi zagotavljal ta orodja vsem, od vlagateljev in končal s strokovnjaki na področju kriptovalancev ali ljudi, ki šele začenjajo tvegati v svetu kriptovalancev na eni velikanski platformi, in tu prihaja POINTPAY.

Zahvaljujoč PointPayu lahko realne valute in kripturarne delujejo na integriran način, med obema valutama pa bo zagotovljeno varno in veljavno nakupovalno okolje. Na ta način lahko procese hitro obdelamo in sprožimo dosleden proces integracije. Z orodjem PointPay lahko svoje prave valute enostavno pretvorite v kriptovaluto in obratno ter imate visoko raven, zanesljivo in varno platformo za shranjevanje sredstev. PointPay, platforma za individualno samonadzor na treh področjih; Zasnovan kot PointPay Crypto Bank, PointPay Crypto Exchange Platform in PointPay Multicurrency Wallet.

Načelo delovanja

PointPay ponuja ne le te priljubljene storitve, temveč jih tudi razširja:

 • Zagotavljanje storitev na Forex trgu preko podpore ECN, zagotavljanje podpore progresivnemu sistemu naročanja NDD in tehnologij obdelave transakcij STP od konca do konca.
 • Virtualna kripto kartica za lažje dvigovanje bankomatov po vsem svetu. li>
 • Kripto programska oprema za bankomate.
 • Svetovanje pri bančnih / pravnih storitvah, kriptovalutah in še veliko več.
 • Poleg tega je ena od prednosti za imetnika / vlagatelja žetonov PointPay (PXP), da bodo pri delu s sistemom prejeli oprijemljive preference, vključno s povečano hitrostjo storitve, popustom za izmenjavo, prenosom in dvigom, pri čemer se odstotek povečuje glede na število žetonov na voljo vlagatelju, povečanje obrestne mere za denar nazaj in kripto valuto, in celo možnost pridobitve takojšnjega posojila: znesek kredita, ki je na voljo vlagatelju, bo ponovno odvisen od velikosti naložbe v projekt, povečanja tvetstvii s številom žetonov na voljo. V nadaljevanju je specifikacija žetona PointPay (PXP).

  Glavne podrobnosti ICO

  • PXP = 0,1$
  • Soft Cap: 1 000 000$
  • Hard Cap: 30 000 000$
  • ICO: 22.04 - 01.09

  Skupina, ki dela na izdelku

  Razvojni načrt projekta

  Še vedno lahko poveš veliko o projektu. Da bi se podrobneje seznanili z vsemi odtenki podjetja, spletnega mesta, ekipe, bela knjiga, bomo v opisu pustili potrebne povezave spodaj. Na koncu bi rad povedal, da je to sodoben, inovativen projekt, ki lahko v bližnji prihodnosti prinese preboj v kripto valuti in prinese dobiček vlagatelju..

  Dodatne informacije:

  Website: https://pointpay.io

  Whitepaper: https://cdn.pointpay.io/WhitePaper__en.pdf

  Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5146099

  Telegram: https://t.me/pointpay_talks

  Twitter: https://twitter.com/PointPay1

  Facebook: https://www.facebook.com/PointPayLtd

  Helgafon: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2080767

  ETH: 0xE9a447A9Ac1F153C4186144246d05FA64F1cC872

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Very interesting project. I am sure that the rating of this project will grow and will be at a good level.

I like the quality of this project, it's clear that the professionals are working, everything is done very well, I participated in the ICO and I am happy about it!

The development team is really great. It is clear that people are interested in development and think about the future of their project.

The development team is really great. It is clear that people are interested in development and think about the future of their project.

Wonderful idea and well-done project realization. My congratulations to the team and investors!New website describes its features and benefits.