IEO FredEnergy

2년 전

Če sem iskren, živimo v čudovitem času, ko smo obkroženi z različnimi blagoslovi človeštva, svet tehnoloških odkritij pa nas nenehno potiska naprej, kar nas sili v razvoj in razvoj novih načinov reševanja zastarelih težav. Nekdo tega trenda ne jemlje kot samoumevno, nekdo pa meni, da je to naša človeška usoda. Kot razumem, je premikanje naprej bolje kot mirovanje in počasi zbledi. Na koncu življenjsko načelo vedno teži naprej, čim bolj širi svoje meje. Zato je razvoj sodobne družbe rezultat dolgoletnih mehanizmov, na podlagi katerih bodo nove tehnologije in pojavi rasli in se razvijali. Današnji pregled bo namenjen zelo zanimivi temi, katere prisotnost je logična in upravičena.

Cilj projekta FRED Energy je spodbuditi in olajšati široko sprejemanje in proizvodnjo alternativnih obnovljivih virov energije, pa tudi financiranje različnih študij razvoja energetskih naprav podjetja. Podjetje si prizadeva postati vodilni igralec pri projektih, ki temeljijo na tehnologiji blockchain in so usmerjeni v uporabo zelene energije. Poleg tega želi FRED Energy skozi različne nišne segmente vstopiti na trg polnilnih postaj za električne avtomobile, da bi povečala svojo prisotnost na tem trgu. Vplivajo tudi na svetovno proizvodnjo alternativne energije in postanejo eden glavnih spletnih trgov alternativnih energentov, ki sprejemajo kriptovalute. Celovito uvajanje na trg inovativnih naprav za varčevanje z energijo in energije.

Projekt Energize se bo osredotočil na povečanje polnilnih postaj za električna vozila, kjer je povpraševanje zdaj in v prihodnosti. Strateško nameščene polnilne postaje za električna vozila lahko postanejo skupnost v pomoč drugim ponudnikom storitev in javnosti. Ta model skupnosti bo ponudil osrednjo osnovo in bo vključeval večje število polnilnih mest, ki omogočajo dopolnitev računa med delovnimi mesti.

Delno ali v celoti bodo v lasti FRED-a, za lažje plačevanje v lokalni uporabi pa bodo uporabljali shemo PAYG na osnovi aplikacij. valuta in uporaba žetonov Fred Energy. Te postaje bodo izkoristile dodatne možnosti partnerstva z drugimi platformami, ki temeljijo na blockchainu, ki omogočajo medsebojno trgovanje z obnovljivimi viri energije. Fred upa, da bo postal del svetovnega ekosistema trga električnih avtomobilov, kar bi do leta 2025 lahko stalo 63 milijard dolarjev. Podrobne informacije na spletni strani https://token-sale.fredenergy.org

Načelo projekta FredEnergy

FRED Energy poskuša hitro vstopiti na trg obnovljivih virov energije. Vendar bo to zelo težaven postopek, saj obstaja neenakost na svetu in obstaja velika množica ljudi z nizkimi dohodki. Številni starejši in z nizkimi dohodki imajo težave pri doseganju ciljev in pogosto niti ne morejo plačati za komunalne storitve. FRED Energy bo poskušal rešiti nekatere težave in predvideva uvedbo novih metod proizvodnje energije, izobraževanje odjemalcev o varčevanju z energijo in zagotavljanje električne energije odjemalcem na najboljši način.

Glavni cilj Fred energije je postati neodvisen SRO, ki bo izvajal raziskave in opredelil nastajajoče tržne nišne trge, usmerjene v potrošnika. Ta trg polnjenja električnih vozil hitro raste in ima velik potencial, če izberete pravi poslovni model. Fred Energy načrtuje svoje projekte izvesti v dvanajstih mesecih po koncu prodaje žetona.

FRED = 0,03$

Soft Cap: 2 400 000$

Hard Cap: 12 000 000$

Podrobneje lahko preučite koncept projekta in na uradna sredstva najdete odgovore na vsa vprašanja, ki vas, kot vedno, čakajo na koncu članka. Vso srečo

Dodatni podatki:

Website: https://token-sale.fredenergy.org

Whitepaper: http://token-sale.fredenergy.org/FREDEnergy-Whitepaper-v1.1.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5160351.0

Telegram: https://t.me/FREDEnergycommunity

Twitter: https://twitter.com/energy_fred

Facebook: https://www.facebook.com/TheFredProjectOfficial

Helgafon: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2080767

ETH: 0xE9a447A9Ac1F153C4186144246d05FA64F1cC872

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

The Most Powerful Team of Developers made this project interesting and creative. Join the Technologies of the Future.

Technology allows you to rethink business operations ways to introduce trust in company processes and networks. Join the ICO company and support.

I'm sharing the same ideas. Cryptocurrency will change the global economics and everyday life.

Cool project. I am very proud to participate in such a wonderful project as an investor.