Iskra - podpora otroku!

2년 전

V našem sodobnem svetu je veliko problemov. Po statističnih podatkih se za orožje porabi več kot 1 bilijon USD letno, vsako leto 11 milijonov otrok umre, več kot 80% ljudi na našem planetu nima dostopa do zdravstvenih storitev. Strinjam se, da so to res zelo, zelo resne težave. Če si predstavljamo, recimo, 0,5% teh stroškov in jih uporabimo za pomoč otrokom, in potem bi lahko rešili te težave. Projektna ekipa si resnično želi pomagati vsem otrokom našega planeta, ne da bi to storila! Člani skupine verjamejo, da so otroci naša prihodnost! Člani skupine so že pripravili načrt za pomoč otrokom, medtem ko ne zahtevajo ničesar v zameno. Ta kovanec je kripto CCOH, to je kovanec Hope.

Skoraj polovica svetovnih diamantov se predeluje v Izraelu. Z Iskro imate edinstveno priložnost, da vlagate v najbolj zanesljiv finančni instrument. Cene diamantov so stabilne in še bolj odporne na naravne nesreče kot cena zlata! Iskra ni le investicija, ampak tudi dogovor. Dogovor, ki ga ne morete dobiti v trgovini, če se ni pridružil projektu Lucem. To pomeni, da se bodo lahko mala podjetja in trgovci začetniki pridružili elitnemu klubu borznih posrednikov. Iskra ne pomaga samo otrokom.

Kako iskra deluje

Zakaj je Iskra Lucem tako posebna?

  • Zanesljivost: Iskra je na osnovi blockchain tehnologije in pametnih pogodb ena najvarnejših, varnih in varnih digitalnih valut prihodnosti.
  • Dobrodelnost: Iskra je nastala kot kriptovaluta, ki vam omogoča, da ustvarite finančno osnovo za dobrodelne ustanove za pomoč otrokom po vsem svetu. Zato smo prepričani, da je Iskra idealna investicijska priložnost.

Tokensale:

  • CCOH = 0,004 ETH
  • Total Supply: 300 000 000 CCOH

Razvijalci izdelkov

Še vedno lahko poveš veliko o projektu. Da bi se podrobno seznanili z vsemi odtenki podjetja, spletnega mesta, ekipe, Whitepaper, časovnega načrta, bom spodaj v opisu pustil potrebne povezave..

Dodatne informacije:

Website: https://iskra-coin.io

Website: https://lucem.fund

Whitepaper: http://bit.ly/iskra_wp

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5082128

Telegram: https://t.me/IskraCoin

Twitter: https://twitter.com/Iskra_Coin

Facebook: https://www.facebook.com/IskraCoin

Helgafon: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2080767

ETH: 0xE9a447A9Ac1F153C4186144246d05FA64F1cC872

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

I really like the project. Prospects for the development of a purely cosmic scale. I wish the developers good health and patience. Together we can do more!

Good technology and very unique I will watch for the launching.

·

Good technology
And very unique I will
Watch for the launching.

                 - mina3v.ruslan


I'm a bot. I detect haiku.

Innovative project! The company will release a limited number of tokens! Hurry to study the project and make your investments in the future! The idea of the project is very chic.

This project is impressive in its idea and the team is working well to make the project a success!