IEO AIGO

2년 전

Pa prijatelji, zdravo vsi! Danes sem na obzorju našel precej ambiciozen projekt. Nosi ime AIGO in pomeni protokol za e-poslovanje. Tudi s tem projektom je mogoče obnoviti plačilni prostor v prilagodljivem načinu in hkrati z lahkoto uporabe kreditnih kartic za samo tehnologijo blockchain. Razvit bo celovit plačilni sistem, ki se odvija v svetu poslovanja. Zdaj bo plačevanje s kripto valutami še bolj priročno in zanimivo.

Zato je nastal projekt AIGO, katerega cilj je ustvariti popolnoma decentraliziran plačilni sistem. Blockchain tehnologija je velika obljuba za spremembo plačilne industrije. Težavo, opisano v prejšnjem razdelku, je mogoče rešiti s pomočjo osrednje plačilne mreže P2P, ki zagotavlja fleksibilnost in razširljivost plačilnih kartic na decentralizirani platformi. Protokol AIGO lahko poenostavi transakcije med kupci in prodajalci, odpravi posrednike na poti, prihrani velike količine denarja za prodajalce in kupce, poveča splošno učinkovitost in zmanjša tveganje.

AIGO je zasnovan kot brezplačen, inteligenten projekt izvorne kode, zgrajen okoli pogodbene verige po meri, ki ureja transakcijsko vedenje. To je mogoče organizirati kot enostavno transakcijo, zelo zapleteno transakcijo, ki vključuje, vendar ne omejuje na, odplačilna plačila, deljena plačila, uporabnine, prilagoditve tečaja ali kombinacijo zgoraj navedenega. Podjetja bodo lahko uporabljala decentralizirane plačilne mehanizme, na primer ustvarjanje novih v skladu s svojimi potrebami v poslovnem svetu. Verjamemo, da bo rešitev, ki jo ponuja AIGO, ustvarila poslovne priložnosti za zunanja podjetja, ki lahko ustvarijo dodatne storitve nad SmartContractom in pomagajo pri promociji AIGO Ekosistemov. Te storitve lahko vključujejo, vendar niso omejene na kreditne storitve, transakcije, zavarovanje, arbitražo in druge.

Načelo projekta AIGO

Plačilna veriga AI AIGO trgovcem omogoča prodajo blaga in storitev v obrokih. Da bi kupcem zagotovili več priložnosti za nakupovanje, se lahko trgovci odločijo za integracijo s storitvami podaljševanja paketov in strankam omogočijo plačilo nakupov. Kreditne družbe bodo obravnavale vse ocene strank in obvladovale povezana tveganja. Možne izvedbe vključujejo posojilo podjetja, ki pripravlja posebne odstopne pogodbe z obrokom, ki ga načrtuje stranka.

AIGO pametna pogodba

AIGO SmartContract je pametna pogodba, ki zavaruje in obdrži lastništvo nad žetoni AIGO med različnimi denarnicami. To je spremenjena različica podpisane pogodbe ERC-20, ki doda prožnost protokolom za plačilo in prenos. Pomembno je upoštevati, da bo žetone pogodbe obdelal:
  • Ustvarjalec pogodbe.
  • Skupnost žetonov.
  • Izvajalec pogodbe.

Podrobnosti o ključni prodaji žetona

AIGO = 0,004$

Soft Cap: 3 200 000$

Hard Cap: 42 000 000$

IEO: 23.07 - 31.08

Žetoni AIGO so plačilni mehanizem za trgovce, ki uporabljajo verigo AIGO. zgrajen bo s standardnim vmesnikom ERC-20, vendar bo razširil postopek nakazila denarja, tako da bo mogoče uporabiti to metodo.

Razvijalci izdelkov

Teguh Saputra - predsednik uprave, soustanovitelj;

Alfan Asyari - direktor marketinga, soustanovitelj;

Bayu Reza - tehnični direktor, soustanovitelj;

Danang Junior - direktor za stike z javnostmi;

Josua Diver - vodja raziskav;

Tony Hartanto - vodja razvoja programske opreme;

Ungga Rizki - vodja odnosov z vlagatelji;

Zaaref Knight - upravitelj skupnosti.

Načrt razvoja projekta

In če vas ta kampanja zanima, lahko podrobnosti vedno najdete s klikom na te povezave. In tudi sami naredite nekaj zaključkov.

Dodatni podatki:

Website: https://aigopay.tech

Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/17K2inOew076KJ_iTKL3n4g0tDz8JXUf0/view

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5155901

Telegram: https://t.me/AIGO_Global

Twitter: https://twitter.com/aigopay

Facebook: https://www.facebook.com/aigopayment

Helgafon: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2080767

ETH: 0xE9a447A9Ac1F153C4186144246d05FA64F1cC872

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Very informative blog well outlined and formatted Steemian welcome enjoy don't stop and steem on friend

One of the few projects that are attractive for long-term investments! Well-designed road map, transparency and predictable growth - all this does not leave indifferent and does not let pass! Definitely worth taking part! Good luck to the team!