Rokes Exchange Review

2년 전

Dobrodošli v mojem blogu. Danes bomo analizirali še en zanimiv projekt, imenovan Rokes Exchange.

Težave, s katerimi se danes srečujejo trgovci:

  • Večina obstoječih platform za trgovanje ima zamude pri vnosu ali umiku. Včasih je treba čakati 3 dni, to je zelo nadležno.
  • Višje provizije za transakcije.
  • Zelo nizka varnost. Verjetno ste že večkrat slišali novice o tem, kako je bila ta ali tista trgovalna platforma ponovno zlomljena, kjer je bila ukradena velika količina denarja. Nekateri novi vlagatelji ne vlagajo v kripto valuto, ker menijo, da izmenjave niso varne in nezanesljive ter da bodo izgubile sredstva.
  • Slabe storitve za stranke. Slaba navada je, da bodo nekatere trgovalne platforme potrebovale več kot teden dni, da si ogledajo vaš dokument. Tudi podporni agenti niso vedno pripravljeni odgovoriti na vsa vaša vprašanja, ki bi jih radi kadarkoli želeli vprašati.
  • Nekatere trgovalne platforme imajo zelo neprijeten in zapleten vmesnik, ki je nerazumljiv tudi za izkušene in napredne trgovci.

Načelo delovanja

V bistvu, Rokes, kot platformo, vzpostavlja platformo, ki ustvarja pravo strukturo in varianco, koliko se lahko trguje s kriptovalutami in dobiček, kljub svoji nestanovitnosti in strukturi. Dejansko je uporaba platforme Rokes vrhunec dobro zasnovane poslovne standardizacije in možnosti. uporabo paradigme ERC20. To je najbolj standardna struktura, ki jo uporabljamo, in podpira edinstveno uskladitev različnih kriptovarn z menjavo valut. V bistvu, Rokes, kot platformo, vzpostavlja platformo, ki ustvarja pravo strukturo in varianco, koliko se lahko trguje s kriptovalutami in dobiček, kljub svoji nestanovitnosti in strukturi. Dejansko je uporaba platforme Rokes vrhunec dobro zasnovane poslovne standardizacije in možnosti.

Platforma Rokes služi kot svetovalna platforma, ki omogoča vlagateljem in uporabnikom, da zlahka poiščejo nasvete glede trgovanja in izmenjave kripturavnic. To pomaga olajšati obsežne izkušnje s trgovanjem na splošno. Poleg tega lahko uporabniki po vsem svetu čez nekaj časa najbolje trgujejo in mentorijo drugim na trgu kriptovalute.

Razvojni načrt projekta

In če vas zanima ta oglaševalska akcija, lahko podrobnosti vedno ugotovite s klikom na te povezave. In tudi naredite nekaj sklepov zase.

Dodatne informacije:

Website: https://rokes.exchange

Whitepaper: https://imgur.com/tHH2Y4A

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5150243.0

Telegram: https://t.me/commonsosexchange

Twitter: https://twitter.com/CommonsRealty

Facebook: https://www.facebook.com/CommonsRealty-1034402950064588

Helgafon: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2080767

ETH: 0xE9a447A9Ac1F153C4186144246d05FA64F1cC872

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

I do not know about the ranking but the project ambition is too tough to achieve.

After going through the project Whitepaper and see their vision and features I was really amazed.

Great project with new concepts…