Het TWINS-team begon zijn cryptocurrency-netwerk met groot succes.

2년 전

Het TWINS-team begon zijn cryptocurrency-netwerk met groot succes.

Het win.win-team hecht veel belang aan betrokkenheid van de gemeenschap om zijn project te bevorderen en is actief betrokken bij enthousiastelingen om hun betrokkenheid te promoten. "Ons succes hangt direct af van de interesse en passie van de gemeenschap.

Met de missie om de ontwikkeling van blokgebaseerde projecten die de verspreiding van digitale assets via mainstreaming stimuleren, te stimuleren en te motiveren, heeft het New Capital-team onlangs haar eerste project gelanceerd - win.win.

https://win.win

Het win.win-platform is een gedecentraliseerde P2P-uitwisseling die de uitwisseling van crypto's tussen mensen mogelijk maakt. Dit is de echtste vorm van decentralisatie.
Het management van New Capital is teleurgesteld en verrast door het gebrek aan transparantie in de blockchain-industrie.

Edwin Terek, de belangrijkste visionair van het bedrijf, zei: "De grootste ontdekking en teleurstelling was het gebrek aan transparantie in de blockchain-industrie."
"Een van de belangrijkste ideeën van Blockchain is het opbouwen van vertrouwen. Veel van de deelnemers gedragen zich echter op een manier die haaks staat op deze idealen en hebben plotseling een compleet gebrek aan transparantie. "Ging Terek verder

De belangrijkste mensen van New Capital zijn begonnen in belangrijke gereguleerde sectoren zoals telecommunicatie. Omdat ze waarschijnlijk aan het boek gewend zijn en een regelgevend kader hebben waarnaar ze in hun vorige sector kunnen verwijzen, vormt de slecht gereguleerde cryptomarkt een grote uitdaging voor hen.

Alex Rožanski, Business Development Manager bij New Capital, gaf hierover commentaar in een verklaring:
"We begrijpen dat dit een opkomende en ontwrichtende technologie is, maar we zijn van mening dat de lat voor acceptabele transparantienormen momenteel veel te laag is." "We bevinden ons in de beginperiode van Blockchain en er worden de komende jaren veel regels ingevoerd en gehandhaafd, tegen die tijd moeten deelnemers zelf beslissen welke transparantie ze van hun serviceproviders verwachten en mogen ze alleen zaken doen met degenen die nodig zijn Comfort kan bieden. ", Dus Rožanski gaat verder.

De toename van het aantal externe blockchain-providers heeft te maken met serviceproviders, zoals crypto-exchanges, die de voortgang van de sector naar een werkelijk gedecentraliseerd ecosysteem belemmeren. Op dit moment zijn zowel New Capital als haar communityleden sterk afhankelijk van externe leveranciers voor essentiële services zoals masternode-hosting en het wisselen van munten. Om het risico te minimaliseren, probeert het New Capital-team contact op te nemen met de mensen achter deze services. Weinigen staan ​​open voor dit idee.

"We zijn benaderd door een aantal serviceproviders die ons win.win-project en TWINS-muntstuk op hun websites willen plaatsen, en we willen dat ze hun diensten aanbevelen aan onze gemeenschap," zei Terek.
Hij vervolgde: "Natuurlijk proberen we een grondige audit van deze bedrijven uit te voeren, met als minimumvereiste een videoconferentie met hun sleutelbeheer. We zijn verrast en teleurgesteld hoe vaak dit basisverzoek wordt afgewezen. Het lijkt erop dat veel deelnemers zelfs niet klaar zijn om hun identiteit bekend te maken, iets wat we als een basisprincipe zouden beschouwen bij het bevorderen van vertrouwen. "

Dit heeft het New Capital-team echter niet belet om ervoor te zorgen dat het samenwerkt met het management van deze bedrijven en serviceproviders voordat het wordt gebruikt. Meer recentelijk heeft het team bewezen zijn business te zijn door Bitsane te bezoeken, een crypto-exchange met de win.win TWINS cryptocurrency. Het team bezocht ook Crypos.io, een leverancier van een geautomatiseerd shared-masternode-platform voor TWINS.

"Onze persoonlijke ontmoetingen met Bitsane en Crypos.io waren uiterst informatief en vruchtbaar", aldus Alex Rožanski, Business Development Manager bij New Capital. "We hadden de gelegenheid om diepgaande vragen te stellen en waardevolle inzichten te krijgen in het beheer en functioneren van deze bedrijven. Op basis hiervan hebben we Bitsane en Crypos.io als aanbevolen serviceproviders kunnen aanbieden, waardoor onze community een hoog niveau van comfort en vertrouwen heeft. "Vervolgde Rožanski.

Eén ding is duidelijk: New Capital streeft naar een zekere mate van vertrouwen in zijn dienstverleners. Na dit proces zal het team bijdragen aan meer transparantie binnen het ecosysteem van de blockchain. New Capital is ook toegewijd aan b

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Congratulations @marks474! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You published more than 40 posts. Your next target is to reach 50 posts.

Click here to view your Board
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

To support your work, I also upvoted your post!

Do not miss the last post from @steemitboard:

Carnival Challenge - Collect badge and win 5 STEEM
Vote for @Steemitboard as a witness and get one more award and increased upvotes!