Phyllis Krystal meditatie series 1: De meiboom

8개월 전
Dit is de eerste blog van een serie met oefeningen, of meditaties van psychotherapeut Phyllis Krystal.

Deze geweldige oefeningen zijn ontworpen door Phyllis Krystal om mensen te helpen zichzelf te helpen. Phyllis Krystal gebruikt archetypische symbolen die tot het onderbewuste deel van ons wezen spreken en die er toe dienen ​​dat oude patronen die ons niet langer dienen, getransformeerd worden. Ik vind ze erg effectief.

Phyllis Krystal heeft op deze wijze veel bijgedragen aan de wereld. Ze is op zeer hoge leeftijd overleden. Er is een Phyllis Krystal-stichting gemaakt waar je boeken en symboolkaarten van haar methode kunt bestellen. In de winkel van de website zijn echter geen audio-opnames van de oefeningen beschikbaar, daarom heb ik besloten om de oefeningen hardop uit te spreken en op te nemen zodat ze gemakkelijk te volgen zijn en ze hier en op mijn website www.wombloom.com voor jou beschikbaar te maken.

De link naar de Phyllis Krystall foundation website voor meer achtergrondinformatie is hier te vinden: https://www.phylliskrystal.com/method/#start
Er is een leuke you-tube waarin zij zelf haar verhaal vertelt over hoe de methode is ontstaan, welke het bekijken waard is.

Ik heb de oefeningen op precies dezelfde manier uitgesproken als zij ze heeft geschreven om hun originaliteit en respect voor haar werk te beschermen. Volg de begeleiding van je eigen Hogere Bewustzijn bij het doen van de oefeningen en weet dat je zelf verantwoordelijk bent voor de uitkomst. Als je psychische problemen hebt, zoek dan professionele hulp voordat je een van deze oefeningen doet.

Vandaag voeg ik een audio toe van een korte versie van de meiboom meditaties. De enige voorkennis die nodig is is te weten dat je een verbinding maakt met je eigen Hogere Zelf. Hier wordt mee bedoeld, het meest liefdevolle deel van je wezen, wat precies weet wat goed voor je is, omdat het vanuit die liefde een overzicht heeft. Dit Hogere Zelf, of Hoger Bewustzijn heeft iedereen, maar niet iedereeen heeft er verbinding mee. Deze oefening is ervoor bedoeld je te herinneren dat er innerlijke leiding voor je is, die je kan vullen en omhullen met onvoorwaardelijke liefde.

Ik hoop dat het fijn voor je is.
Morgen meer!

Liefs Wombloom
logo4.png

www.wombloom.com
Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT