ejkd

3년 전

g imageAnija është ndihma e Mbretit të Egjiptit të lashtë. Ai është

Kështu që unë kurrë nuk kam parë një anije, por piramida më e madhe në Egjipt është më e rëndë se Pyramia e Madhe. Varkë me vela tani ishte një vend varrimi varrimi që do të ndihmonte varkën e mbretit. Dinastia Egjiptiane e Faraonit të mbretit të lashtë.

Anija e tij është anija më e vjetër në botë, e shihni kontradiktën. Varkë e ndërtuar në pes Ajo u ndërtua në vitin 2500 dhe kështu u ndërtua rreth 4500 vjet më parë. Anija është 143 metra e gjatë dhe 19.5 metra e gjerë. Anija u zbulua në vitin 1954 në pjesën 1224. Egjiptian Ahmed Yusuf Mustafa ka restauruar imazhet e Egjiptit të lashtë, të ndërtuar për një studim të veçantë.

Tani mund të shohim se anija e Ferro, e cila duket të jetë mbreti i Egjiptit të lashtë, është një kantier detar i madh me një anije diellore të Gizës. Nuk e pa zonën e eksplorimit për miqtë မျှေး လိုက်ပါတယ်.

Zona e Kërkimit

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending
UpvoteBank
Your upvote bank
__2.jpgThis post have been upvoted by the @UpvoteBank service. Want to know more and receive "free" upvotes click here

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 6.50 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.30
Block time: 2018-05-25T04:18:18
Account Level: 1
Total XP: 266.50/200.00
Total Photos: 41
Total comments: 0
Total contest wins: 0
And have also received a 0.40 percent upvote.

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank