Answers To the 10 tricky questions I posted yesterday

4년 전

In this post I will give you the answer to the tricky questions I asked you yesterday.

MentalWorkouts.jpg

Question #1: If a plane crashes on the border between US and Canada, where would the survivors be buried?

Answer: The survivors Survived the plane crash. They would go home safely.

Question #2: Which is heavier? A ton of pure Gold or a ton of feathers?

Answer: They are of the same weight.

Question #3: Imagine you are driving a bus, You drive to bus stop T, where 4 people get on. You then drive to bus stop O where 3 people get off. Finally you arrive at bus stop M where everyone gets off. What is the name of the bus driver? Hint: (The answer is within the questions.)

Answer: The drivers name is whatever your name is.

Questions #4: Imagine you have been kidnapped. Your only way of escaping is through one of three doors in front of you.
Room 1 is full of 30 paid Assassins with loaded guns.
Room 2 consist of a Fiery Inferno.
Room 3 is full of 20 hungry Lions who have not eaten for 4 months.

Answer: Room 3. Because all the Lions would have starved to death.

Question #5: How can you drop a raw egg onto a concrete floor without cracking it?

Answer: Yes, Concrete floors are very hard to crack.

Question #6: Approximately how many Birthdays does an average Japanese woman have?

Answer: Only one, The rest are Anniversaries.

Question #7: If you had 3 apples and 4 oranges in one hand, 3 apples and 4 oranges in the other hand, What would you have?

Answer: You would have very big hands, because normal hands cannot hold that much stuff.

Question #8: Why is it Impossible to send a telegram to Washington Today?

Answer: Because he is Dead.

Question #9: If you throw a red stone into a blue sea, what will it become?

Answer: It becomes wet.

Question #10: What often falls but never hurts?

Answer : Rain.

Please take your time to answer them, Also take a little bit of that time to follow me @abbzykhan.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Absolutely right answers 👍 It will be helpful to some who are searching for these answers 😁 Thanks for sharing

·

Thank you.

:) interesting and funny 👍👍👍

·

yeah LOL.

This post recieved an upvote from minnowpond. If you would like to recieve upvotes from minnowponds team on all your posts, simply FOLLOW @minnowpond.

    To receive an upvote send 0.25 SBD to @minnowpond with your posts url as the memo
    To receive an reSteem send 0.75 SBD to @minnowpond with your posts url as the memo
    To receive an upvote and a reSteem send 1.00SBD to @minnowpond with your posts url as the memo