Crypto Academy Week 6 Homework Post for @besticofinder

4개월 전

Pripremio sam istraživački članak o Orchid, a to je Coinmarketcap rang 162. Trenutna cena Orchid je 0,644 dolara.

Bela Knjiga o Orchid i Koncept Projekta

Kliknite da biste pristupili belom papiru Orchid.

Orchid je softver čiji je cilj da podstakne računarsku mrežu da radi i održava decentralizovanu virtuelnu privatnu mrežu (VPN).

VPN-ovi, široko korišćeni alat za usmeravanje veb saobraćaja, omogućavaju korisnicima da sakriju detalje o pregledavanju i prenosu podataka promenom načina na koji se podaci koje kreiraju kreću po Internetu. Ovo može imati koristi za korisnike, posebno one koji žele da zaobiđu neprijateljske lokalne mreže.

Međutim, VPN-ovi i dalje mogu predstavljati bezbednosni rizik za korisnike. Korisnici posebno treba da budu sigurni da VPN dobavljači neće krasti, špijunirati ili na drugi način neprimereno pristupiti, kompromitovati ili unovčavati njihove podatke.

Orchid ima za cilj da pruži rešenje za ovaj problem poverenja distribucijom dela VPN-a mreži korisnika na Ethereum blockchain-u. Tačnije, cilj mu je razviti aplikaciju dizajniranu da spreči korisnike da ostavljaju trag podataka tokom pregledavanja aplikacija i veb lokacija.

image.png
link

Da bi to postigla, Orchid upoređuje korisnike kojima je potreban propusni opseg sa preprodavačima koji žele da ga prodaju. Kripto valuta OHT kompanije Orchid koristi se za olakšavanje plaćanja između ovih kupaca i prodavaca.

Ova peer-to-peer veza se tada šifruje i šalje putem veb servera dobavljača. To znači da korisnik ne može da prati aktivnosti svoje internet usluge. Podaci korisnika su skriveni više od trećih lica.

Ako želite da idete u korak sa projektom, Orchid redovno obaveštava korisnike o stanju na putu putem svoje zvanične veb stranice i bloga.

TIM ZA ORHIDE

image.png
link

Orchid je 2017. godine razvio Orchid Labs, neprofitna inicijativa koju su kreirali programeri fokusirani na privatnost Brian Fok, Gustab Simonsson, Jai Freeman, Stephen Bell i Steven Waterhouse.

Od 2020. godine, Orchid je prikupio 48 miliona dolara prodajom najmanje tri tokena dajući investitorima pravo da naknadno kupe OXT kripto valutu.

Orchid je zvanično lansirao svoju desktop aplikaciju u julu 2020.

Interakcija Sa Društvenim Okruženjima

image.png
link

Tim Orchid sve vreme održava promotivne i informativne sastanke. Isabella Kaminska održaće govor na Priv8 događaju između 23-25. Marta.

image.png
link

U Redditu su otvorene stranice o njemu samom i deljeni sadržaj.

image.png
link

Tim Orhideja je takođe veoma efikasan na Tviteru. Imaju 60 hiljade sledbenika. Oni koriste svoje Tvitter naloge do danas, a recikliranje izgleda veoma impresivno.

Zašto je Orchid Dobra Investicija?

OKST je valuta u kojoj se usluge cene na mreži Orchid, što znači da korisnici moraju da trguju za nju kada aktiviraju svoje usluge u aplikaciji.

To znači da da bi pristupili uslugama Orchid-a i pristupili Internetu koristeći sigurnu vezu, korisnici moraju da drže OXT u novčaniku. Kako aplikacija Orchid troši propusni opseg, mikroplaćanja će se automatski smanjivati.

OXT je takođe potreban onima koji žele da prodaju propusni opseg na mreži. Da bi se takmičili za ponude propusne opsega, korisnici moraju zaključati OXT posebnim ugovorima, procesom koji se naziva „ulog“.

Kupac Orhideje važi preprodavce prema količini OXT-a koju oseća. To znači da što više korisnika OXT deponuje, veća je šansa da budete izabrani da korisnicima pružite propusni opseg i steknete OXT.

Imajte na umu da se Orchid razlikuje od tradicionalnih modela ulaganja, korisnici plaćaju samo pružanje propusnog opsega korisnicima. Korisnici ne zarađuju dodatni OXT samo ulaganjem.

Konačno, milijarda OXT tokena stvorena je pri lansiranju, što znači da novi tokeni nikada neće biti uvedeni u ekonomiju softvera. Ovo obezbeđuje određenu oskudicu kriptovalute, što vremenom može pomoći u povećanju njene vrednosti.

Mreža Orchid može se svideti korisnicima koji žele da preuzmu kontrolu nad svojim digitalnim podacima od trećih lica koja ih žele prodati.

Investitori mogu kupiti OXT i dodati ga svom portfelju ako veruju da će budućnost interneta biti decentralizovanija, otvorenija i privatnija.

Cc:@steemcurator01
Cc:@steemcurator02
Cc:@besticofinder

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Hello @jesbon ,
Thank you for submitting homework task 6 ! You have done a fundamental analysis on Orchid (OXT) . It uses the probabilistic nanopayments which increase the freedom and privacy in cryptocurrency transactions when doing payments. Nice work .. keep it up [5]

Thank you