Aflați piața de acțiuni

3개월 전

photo-1583752028088-91e3e9880b46.jpeg

Piața de valori nu este un subiect dificil de înțeles, așa cum ați putea crede și oricine poate învăța cum să tranzacționeze acțiuni. Există multe opțiuni disponibile prin care puteți învăța elementele de bază ale pieței de valori. Cu eforturi sincere și persistente, puteți învăța bursa.

O întrebare poate apărea în mintea ta. De ce ar trebui să învăț tranzacționarea la bursă? Puteți fi student sau tânăr profesionist sau chiar pensionar. Indiferent de poziția sau vârsta dvs., este posibil să aveți puține vise care trebuie îndeplinite. Și pentru asta aveți nevoie de suma adecvată de bani la momentul potrivit, ceea ce înseamnă că trebuie să începeți să investiți. Cu excepția cazului în care începeți să alocați o anumită parte a venitului dvs. în scopuri de investiții, nu vă puteți realiza visele. Nu înseamnă că trebuie să dețineți lakhs și lakhs pentru a investi pe piața acțiunilor. Chiar și cu un minim de Rs. 500, puteți începe să investiți în fiecare lună în fonduri mutuale. Există numeroase active financiare, cum ar fi capitaluri proprii, fonduri mutuale, SIP, instrumente derivate, valută, mărfuri, obligațiuni etc. Nu vă faceți griji dacă nu sunteți familiarizați cu acești termeni. Le veți cunoaște pe parcursul învățării.

Investiția aduce un fel de disciplină în viața ta. În această lume a incertitudinii, aveți cu siguranță nevoie de un plan de rezervă pentru a avea un viitor securizat. Când faceți investiții ca obișnuință, veți obține randamente mari după o anumită perioadă de timp datorită puterii de compunere. "Oricine nu investește acum pierde o oportunitate extraordinară", a spus Carlos Slim. Nu există mâine sau mai târziu când vine vorba de investiții. Orice lucru din viață are un factor de risc asociat, iar piețele nu fac excepție. "Dacă riscați nimic, atunci riști totul "- spune Geena Davis. Deci, în funcție de vârstă, venit și alți factori, trebuie să-ți asumi riscuri calculate pentru un viitor mai bun. Fiecare dintre voi va avea nevoi și obiective diferite; piața are o soluție pentru toți Poate fi un asumator de riscuri sau unul care se teme să-și asume riscuri; există active financiare pentru fiecare dintre voi.

Nu trebuie să fii expert în piața de valori pentru a-ți începe investițiile. Prin învățarea treptată și sistematică, puteți deveni un expert în timp util. După cum se spune „Cunoașterea este putere”, citirea multă despre piața bursieră prin intermediul articolelor, cărților, videoclipurilor etc. vă va ajuta să dezvoltați abilitățile necesare pentru a vă începe călătoria de investiții. Există și multe portaluri online care vă oferă cursuri de bază despre piața de valori.

Să citim în detaliu despre diferitele opțiuni disponibile pentru a învăța tranzacționarea la bursă.

Aflați cum să tranzacționați acțiuni pentru începători:
Aruncați o privire la numeroasele moduri prin care puteți învăța piața de acțiuni:

  1. Citește cărți
  2. Urmați un mentor
  3. Faceți cursuri online
  4. Obțineți sfaturi de specialitate
  5. Analizează piața
Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT