Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

dina poto ieu: Ucing kuring, kuring keuna ku katenangan sareng katenangan anu kuring tingali nalika kuring ningali poto anjeun.
pasang aksi tilu ucing dina waktos nyandak poto panasaran

Nampi salam anu ramah sareng ramah ti Venezuela. Coro edo Falcon.