BETTER LIFE | THE DIARY GAME : 31-1-21 Hospitality to a friend who needs me. ||GR|| [Power Up 100%]

6개월 전

Γεια σου φίλε αναγνώστη.

Γεια σου μετά από λίγες μέρες διακοπής αγαπητό ημερολόγιο.

Χαίρομαι που ξανά γράφω μετά από αυτή τη μικρή διακοπή. Ο λόγος για αυτό ήταν η άφιξη μιας πολύ κοντινής φίλης μου. Ο λόγος της επίσκεψης και της φιλοξενίας είναι ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει μια σειρά ιατρικών εξετάσεων στον σταθερό γιατρό που την έχει αναλάβει. Μιας και πλέον δεν μένει σε αυτή τη πόλη χρειαζόταν κάποιον να την φιλοξενήσει όσο διαρκούσαν οι εξετάσεις.

  • Το πρωινό

Η μέρα ξεκίνησε σήμερα στις 9:00 και η διάθεση μου ήταν πολύ καλή. Αυτή τη φορά το πρωινό με βρήκε στον καναπέ μιας και παραχώρησα το κρεβάτι μου στην Ευανθία. Σηκώθηκα και όπως πάντα βάση της πρωινής μου ρουτίνας τακτοποίησα τον χώρο στο οποίο κοιμήθηκα και κατευθύνθηκα στην κουζίνα για να ετοιμάσω κάτι να τσιμπήσουμε ενώ έβαλα καφέ στην μηχανή να ετοιμάζεται. Γνωρίζω ότι τα πρωινά η Ευανθία συνηθίζει να τρώει κάτι γλυκό, λίγο η πολύ δεν έχει σημασία αρκεί να είναι γλυκό. Στο σπίτι είχα ένα κέικ το οποίο έφτιαξα εγώ, πραλινα φουντουκιού και μερικές τρούφες σοκολάτας.
IMG_20210201_151407.jpg photo by @aintaaa

Δεν έχασα χρόνο έκοψα δύο φέτες, άλειψα επάνω την παραλίνα και έριξα μερικές τρούφες σε κάθε φέτα. Ο καφές ακόμα ετοιμαζόταν έτσι πήγα στο μπάνιο για το καθιερωμένο πλύσιμο δοντιών και προσώπου. Όταν τελείωσα όπως πάντα ο καφές ήταν έτοιμος. Έβαλα τον καφέ σε δύο κούπες πήρα το πιάτο και περπάτησα προς το δωμάτιο που κοιμόμαστε. Η Ευανθία ακόμα δεν είχε ξυπνήσει αλλά γνωρίζοντας πως της αρέσει να ξυπνάει νωρίς τα πρωινά αποφάσισα να την ξυπνήσω να απολαύσουμε χωρίς άγχος τον καφέ μας πριν τις εξετάσεις.
IMG_20210201_141006.jpgphoto by @aintaaa

Ο χρόνος μέχρι τις 12:00 πέρασε ευχάριστα με ψιλό κουβέντα και διάφορα νέα και από τους δύο μας τον καιρό που έχουμε να βρεθούμε. Ήταν η ώρα να ταισω τα ζώα μου όπως και έκανα. Σήμερα από την πείνα τους θα με έτρωγαν ζωντανό. 😂

  • Οι εξετάσεις

Ξεκινήσαμε στις 12:30 να ετοιμαζόμαστε για να πάμε προς το νοσοκομείο. Το ραντεβού ήταν αρκετά αργότερα αλλά θέλαμε να απολαύσουμε ήρεμα την βόλτα μέχρι εκεί. Το τοπίο σε πολλά σημεία της διαδρομής είναι πολύ όμορφο και εμείς κάναμε αρκετές στάσεις για να το χορτάσουμε. Στης 15:00 φτάσαμε στο νοσοκομείο στην ώρα μας για να ξεκινήσει τις σημερινές εξετάσεις. Κατά την διάρκεια των εξετάσεων εγώ περίμενα εκτός νοσοκομείου μιας και λόγο covid δεν επιτρέπονται άτομα που δεν είναι απαραίτητα μέσα στους χώρους.

Όσο περίμενα σκέφτηκα ότι ήταν ευκαιρία να ξεκινήσω να γράφω το ημερολόγιο της ημέρας μέχρι εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια περιηγίθηκα στην πλατφόρμα. Μετά από μερικές κουβέντες με άλλους συγγενείς, φίλους, γνωστούς ασθενών που περίμεναν και αυτοί εκτός νοσοκομείου και έναν ακόμα καφέ η Ευανθία είχε ολοκληρώσει τις εξετάσεις της και η ώρα είχε πάει 17:40. Τα αποτελέσματα δεν θα τα έχουμε σύντομα τουλάχιστον όχι μέσα στη μέρα. Άλλωστε πρέπει να επαναλάβουμε και την επόμενη τις εξετάσεις.

Η Ευανθία ήθελε να κρατήσει το μυαλο της απασχολημένο έτσι και στον γυρισμό περπατήσαμε χωρίς καμία βιασύνη απολαμβάνοντας τους σχηματισμούς των κυμάτων στην θάλασσα και τα χρώματα του ουρανού που άλλαζαν κάθε φορά που κάποιο από τα πολλά σύννεφα έμπαινε μπροστά του. Σε λίγο θα βλέπαμε και την δύση του ήλιου.
received_166473408598320.jpeg photo by @aintaaa

  • Το απόγευμα και το βράδυ

Μέχρι τις 19:30 φτάσαμε στο σπίτι και η πείνα μας αρκετά έντονη. Ξεκινήσαμε να μαγειρεύουμε μακαρόνια με κιμά. Ευτυχως στην κατάψυξη μου είχα ετοιμάσει από παλιότερα 2 μερίδες κιμά και τις αποθήκευσα ώστε σε μια τέτοια περίπτωση να μπορώ να φάω σχετικά γρήγορα. Ζεστάναμε τον κιμά και βρασαμε μακαρόνια. Μέχρι της 21:00 τελειώσαμε το φαγητό και έπλυνα τα σκεύη που χρησιμοποίησαμε.
IMG_20210131_171912.jpgphoto by @aintaaa

Αφιέρωσα λίγο χρόνο ώστε να ενημερώσω και την Ευανθία για την πλατφόρμα, η αλήθεια είναι πως δεν χάνω ευκαιρία να μιλαω για το Steemit, η ώρα κύλησε ευχάριστα και η Ευανθία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για όσα τις περιέγραφα. Απορία στην απορία η ώρα έφτασε 23:00 όπου αποφασίσαμε να βάλουμε μια κωμωδία μέχρι να κοιμηθούμε. Στις 24:00 τάισα τους γάτους μου και συνέχισα να παρακολουθώ την σειρά. Στις 1:30 περίπου η Ευανθία είχε κοιμηθεί επομένος έκλεισα τον υπολογιστή της και έπεσα για ύπνο.

IMG_20210201_232526.jpgphoto by @aintaaa

Η μέρα μου σήμερα αγαπητό ημερολόγιο ήταν πολύ ήρεμη. Χάρηκα που έχω την ευκαιρία να δω την φίλη μου ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά στο μέλλον.

Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων από καρδιάς για την οποία υποστήριξη.

P.S. Right now in my country the date is 1-2-21. I wish u all a great month.

P.S. Thanks to @panosdada, @fombae and @cryptokannon for those precious advices who gave me and keep giving me every time i need them. Also a big thank to @steemingcurators, @steemcurator02, @steemcurator01 ,@booming02 accounts for all there support untill now.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Oh and @booming01. I forgot u hahaha.