[GR] THE DIARY GAME 16 - 2 - 21 | A quite winter day [ 100 % Power Up]

5개월 전

Γεια σας steemers ελπίζω να είστε καλά.

Γεια σου αγαπητό ημερολόγιο.

  • Πρωί

Η μέρα από το πρωί ξεκίνησε με τσουχτερό κρύο. Μετά τον καλό καιρό που είχε τις τελευταίες μέρες την σκυτάλη πήρε ο χιονιάς και οι χαμηλές θερμοκρασίες.
IMG_20210214_163836.jpgphoto by @aintaaa
Την προηγούμενη μέρα μαζί με κάποιους φίλους μαζευτήκαμε στο σπίτι μου ετοιμάσαμε λίγα μεζεδάκια τα οποία συνοδευσαμε με ούζο ένα παραδοσιακό ποτό της χώρας μου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο χώρος του σπιτιού που καθόμασταν σήμερα να είναι σε κακό χάλι. Εκείνη την ώρα προφανώς και δεν ήμουν σε θέση να τακτοποιήσω και να καθαρίσω.

Έτσι όπως κάθε πρωί σηκώθηκα -στις 10.30- και ξεκίνησα να τακτοποιώ γύρο μου τον χώρο. Πιάτα και ποτήρια χωρίς σκέψη στον νεροχύτη. Μιας και πήγα στη κουζίνα έβαλα και τον καφέ μου στη μηχανή να γίνεται. Είμαι μόνος επόμενος θα είναι σχετικά γρήγορα έτοιμος. Συνέχισα τακτοποιώντας το τραπέζι δίπλα από το κρεβάτι μου το οποίο και έστρωσα μετά από το συμμάζεμα.

IMG_20210217_135548.jpg

photo by @aintaaa

Κατευθύνθηκα στο μπάνιο και γέμισα τον κουβά με νερό και λίγο απορρυπαντικό για να σφουγκαρησω. Ξανά πήγα στο σαλόνι-κρεβατι μου με την σκούπα χειρός για να σκουπίσω τον χώρο. Τελείωσα γρήγορα και άρχισα αμέσως το σφουγκαρισμα. Μέχρι της 11.24 είχα τελειώσει και ήμουν έτοιμος να απολαύσω τον πρωινό καφέ μου.

IMG_20210217_131607.jpgphoto by @aintaaa

Στις 12 έβαλα στα ζώα μου να φάνε. Είχαν ιδιαίτερα χαδιαρικη διάθεση και τα δύο οπότε δεν μπόρεσα να αντισταθώ και ασχολήθηκα για λίγο μαζί τους.

  • Μεσημέρι

Ήπια τον καφέ μου χωρίς βιασύνη, στις 1.45 μ.μ ξεκίνησα να μαγειρεύω το μεσημεριανό μου. Μια γρήγορη ματιά στην κουζίνα για να δω τι υλικά έχω και αποφάσισα να φτιάξω πιπεριές με τυρί στον φούρνο και πατάτες τηγανητές. Πρώτα έβαλα τις πιπεριές στον φούρνο με τυρί και τις άφησα για μια ώρα. Νομίζω ήθελαν λίγο ακόμα. Παράλληλα στις 2.15 μ.μ ξεκίνησα να τηγανίζω τις πατάτες. Περίπου στις 3 μ.μ το μεσημέρι όλα ήταν έτοιμα και ξεκίνησα να τρώω.

IMG_20210209_222739.jpgphoto by @aintaaa

  • Απόγευμα

Στις 4.30 μ.μ είχα τελειώσει το φαγητό και είχα πλύνει τα μαγειρικά σκεύη που χρησιμοποίησα. Μιας και δεν είχα κάποια υποχρέωση η κάτι κανονισμένο κάθησα για λίγο στον καναπέ, ώσπου να χωνέψω περιηγίθηκα στα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα και ασχολήθηκα με το steem. Χωρίς να το καταλάβω με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα στις 6.50 μ.μ με περίσσια ενέργεια οπότε αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο τον φίλο μου τον Μιχάλη για ένα περπάτημα στην χιονισμένη πόλη. Η ανταπόκριση του αρκετά γρήγορη, στις 7.10 ήμασταν είδη στον δρόμο και περπατούσαμε. Ήταν ήσυχα και η πόλη όμορφη ντυμένη για πρώτη φορά φέτος στα λευκά.
IMG_20210214_200727.jpgphoto by @aintaaa

  • Βράδυ

Γύρισα στο σπίτι μετά της 9 μ.μ. . Λόγο του κρύου και του περπατηματος είχα χαλαρώσει αρκετά. Σκέφτηκα ότι έχω καιρό να μιλήσω με την Ευανθία, μια φίλη που είχα φιλοξενήσει πριν λίγο καιρό έτσι πήρα ένα τηλέφωνο για να μάθω τα νέα της. Η ώρα πέρασε πολύ γρήγορα και περίπου στης 11 μ.μ χαιρετηθήκαμε και το κλείσαμε. Περίμενα με τα μάτια μου να κλείνουν διαβάζοντας ένα βιβλίο να πάει 12 και να ταισω για τελευταία φορά τα ζώα μου.

IMG_20210217_134905.jpgphoto by @aintaaa

Αυτή ήταν η μέρα μου αγαπητό ημερολόγιο.

Σας εύχομαι όλους μια όμορφη μέρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία υποστήριξη.

Cc: @steemcurator02, @steemcurator01

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT