THE DIARY GAME : 28-1-21 A day for STEEMIT and a few thoughts for my future on platform. ||GR|| [Power Up 100%]

6개월 전

Γεια σου φίλε αναγνώστη.

Γεια σου για ακόμα μια μέρα αγαπητό ημερολόγιο.

Η μέρα μου ξεκίνησε σχετικά νωρίς. Στις 8:30 ξεκίνησε να χτυπάει το πρώτο ξυπνητήρι από το κινητό μου. Δεν χρειάστηκαν τα υπόλοιπα ξυπνητήρια, από τον ύπνο μου κιόλας περίμενα να ξημερώσει για να σηκωθώ . Οι δουλειές σχετικά με το σπίτι είχαν τακτοποιηθεί τις προηγούμενες μέρες έτσι θα αφιέρωνα τον χρόνο της ημέρας μου ώστε να μάθω περισσότερα για το STEEMIT και να προωθήσω διάφορες ζωγραφιές, φωτογραφίες και την πρόοδο μου στο #CODmobile.

Screenshot_2021-01-29-15-44-49-025_com.opera.browser.jpg

Όπως κάθε μέρα με το που σηκώθηκα από το κρεβάτι μου έβαλα καφέ στο μηχάνημα να γίνετε. Μπορεί να ειναι παλιό αλλά κρατάει καλά ακόμα. Πήγα στο μπάνιο και έπλυνα το πρόσωπο και τα δόντια μου. Έριξα μια ματιά στον καθρέφτη και ήμουν φρέσκος, ο σημερινός ύπνος ήταν παραγωγικός και η διάθεση μου αντίστοιχα πολύ καλή.

IMG_20210129_160118.jpg

Ξεκίνησα να πίνω τον καφέ μου ενώ άρχισα να ετοιμάζω το ποστ μου για το παιχνίδι του ημερολογίου DIARY GAME. Μέχρι της 12 το μεσημέρι χωρίς καθόλου βιασύνη τελείωσα το ποστ μου μαζί με τον καφέ μου, ενώ παράλληλα άκουγα τις ειδήσεις της ημέρας στο ραδιόφωνο.

Περίπου 13:00 το μεσημέρι ξεκίνησα να μαγειρεύω μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα ενώ νωρίτερα τάισα τους γάτους μου. Το φαγητό ετοιμάστηκε γρήγορα, το έφαγα ακόμα πιο γρήγορα. Στις 14:30 είχα τελειώσει και είχα τακτοποιήσει και πλύνει ότι χρησιμοποίησα. Δεν έχασα χρόνο από την ενασχόληση μου με το STEEMIT, σειρά είχε η προετοιμασία του ποστ μου για την πορεία μου στο codmobile μέχρι το σημείο που βρίσκομαι τώρα δηλαδή Legendary. Συνέχισα με λίγο editing στο κινητό για το επόμενο ποστ μου σχετικό με το gaming.

Ένα θέμα που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό όσο αφορά το steemit είναι το κατά πόσο λογαριασμοί που δεν βρίσκονται σε χώρα με ανεπτυγμένο community έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν την δουλειά και το περιεχόμενο που δημιουργούν και να γίνουν ορατοί. Ένα ακόμα θέμα που έχω είναι το verification στο achievement02. Έχω παρατηρήσει ότι πάλι λογαριασμοί που μένουν εκτός κάποιου δυνατου community και χωρίς CR ακόμα και τα verification στα achievement καθυστερούν πολύ. Βρησκομαι στην 6 μέρα από το ποστ μου και ακόμα δεν έχω καταφέρει να πάρω την επιβεβαίωση.

Ο @fombae όλες αυτές τις μέρες είναι απίστευτα βοηθητικός. Άκουσε με υπομονή τις απορίες και τις παρατηρήσεις μου, με βοηθήσε πάρα πολύ και προσπάθησε να κάνει ορατό το ποστ μου.
Ακόμα έμαθα για ένα εξερετικα χρήσιμο εργαλείο και ξεκίνησα να ακολουθώ το curation trail των @steemingcurators.
Screenshot_2021-01-29-15-39-35-631_com.opera.browser.jpg

Με αυτά και αυτά η ώρα γρήγορα πήγε 19:00. Συνέχισα διαβάζοντας διάφορα άρθρα και ποστ σχετικά με την πλατφόρμα τις λειτουργίες και συμβουλές άλλων λογαριασμών. Μιας και τα δύο θέματα που περιέγραψα παραπάνω με απασχολούν αρκετά ξανά επικοινώνησα με τον @fombae ο οποίος αυτή τη φορά μου έδωσε μια εξαιρετική ιδέα και έναν μελλοντικό στόχο για εμένα στο STEEMIT να εμπλουτίσω το community της χώρας μου και γιατί όχι ίσως κάποια στιγμή μετά από αρκετή δουλειά και γνώση για την πλατφόρμα να καταφέρω να γίνω ένας CR της χώρας μου. Έτσι σκέφτομαι να γίνω σιγά σιγά ένα ενεργό μέλος του greece community.

Η ώρα πήγε 24:00 τα γατια εξεγείρονται για να φάνε τα τάισα έφτιαξα ένα ζεστό τσάι κάθησα δίπλα από την σόμπα μου και είδα μια ταινία. Μέχρι τη 1:00 με πηρε ο ύπνος.

Η μέρα νομίζω ήταν αρκετά παραγωγική και χαίρομαι που την αφιέρωσα στο steemit. Αυτά για σημερα ημερολόγιο.

Ένα ακόμα ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια και προσοχή που έδειξε ο @fombae.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

@cryptokannon i am sorry bothering u again but i am a bit confused. My diary game posts are always following the rules of the game, the content is my original work and i give a lot of effort for each post, but i haven't been upvoted by @steemcurator01 and from @steemcurator02 i have been upvoted at my first 2 diary games. My diary games are always powered up 100%. Is anything i can do so i can improve my content or to correct any mistakes to my posts so the curators support me ?