GoldeNugget - rudarstvo in prodaja zlata

2년 전

Tehnologija blockchaina se je hitro sprehajala v naše vsakdanje življenje. Kripto valuta, pametne pametne pogodbe, žetoni so ustvarili takšne priložnosti in pogoje, da je oseba lahko ustvarila nove inovativne tehnološke rešitve. Ekološki sistem blockchain se razvija hitro, vendar ne vedno na stabilen način, zlasti pri vprašanju kriptovarn in njihovih plačilnih sistemov. Mnoge kriptovalute so utrpele škodo zaradi močne nestanovitnosti in kupne moči, saj še vedno ne štejejo kriptovalute za zanesljivo valuto, ki se lahko uporablja v vsakdanjem življenju. Mnoge kriptvalute zase nimajo nobene vrednosti in niso opremljene z nobenim sredstvom. GOLDENUGGET ima popolnoma drugačen pristop. Podjetje vstopi na trg decentralizirane kriptovalute in združi decentralizirano tehnologijo blockchain z najstarejšim, najbolj zanesljivim, vedno rastočim in stabilnim GOLD sredstvom.

Podjetje GOLDENUGGET že ima dolgoletne izkušnje na področju težkega strojnega inženiringa keramike ter na področju razvoja in rudarstva rudnin. Zdaj želi ekipa vložiti vse svoje znanje v razvoj in proizvodnjo novega okolju prijaznega načina za pridobivanje zlata iz zemlje. Zlato, ki bo izkopano z uporabo najnovejših tehnologij, bo neposredno povezano s platformo GOLDENUGGET, in sicer s svojim GNTO žetonom. S pomočjo katerega bo mogoče neposredno pridobiti to zlato. Zlato se bo kopalo v Zahodni Afriki, kjer je podjetje prisotno že več kot 10 let, kar ga razlikuje od podobnih konkurentov. Rudarska družba Zahodna Afrika Splendid Minerals Co Ltd “Afro” je bila ustanovljena leta 2011, registrirana v Gani in 100% v lasti projekta GOLDENUGGET. Ker je Afrika eden najhitreje rastočih nastajajočih trgov na svetu, je uspeh nedvomno zagotovljen. Podjetje ima v celoti vzpostavljeno infrastrukturo. Obstaja ogromna flota z vso potrebno opremo in opremo.

Načelo projekta GoldeNugget

Poslanstvo podjetja je, da vsakomur omogoči nakup zlata neposredno na platformi z uporabo žetona GNTO ali na podlagi nizozemske dražbe, kjer obstaja možnost nakupa zlata po ugodni ceni. Poleg tega, da postane inovator na področju rudarstva zlata in da bo to pridobivanje ekološko čisto brez uporabe strupenih kemikalij. Kot v svetu, rudarstvo zlata ni povsem ekološki proces. Podjetje bo rešilo vsa vprašanja, povezana z neposrednim onesnaževanjem zraka, zemljo in vodo.

Glavne podrobnosti prodaje žetonov

  • GNTO = 1$
  • Soft Cap: 2 000 000$
  • Hard Cap: 19 500 000$

Projektna skupina

Več o konceptu projekta in o odgovorih na vsa vaša vprašanja o uradnih virih, ki, kot vedno, čakajo na konec članka, boste izvedeli. Vso srečo!

Dodatne informacije:

Website: https://www.goldenugget.ch

Whitepaper: https://cdn2.hubspot.net/hubfs/5603921/Whitepaper%20Goldenugget.1.1.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5143332

Telegram: https://t.me/GoldeNugget_token

Twitter: https://twitter.com/GoldeNuggetCH

Facebook: https://www.facebook.com/Goldenuggetproject

Helgafon: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2080767

ETH: 0xE9a447A9Ac1F153C4186144246d05FA64F1cC872

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Powerful project with an experienced development team, thanks for the review. I take part in this company and see great prospects!

I am glad that this project brings such a revolution. When the world develops, things get better.It is interesting to observe and be a part of such projects!