Nova platforma za plačevanje s kripto valutami Alchemy

2년 전

Internetno trgovanje je postalo odvisno samo od denarnih organizacij, ki sodelujejo pri obdelavi elektronskih plačil. Medtem ko okvir deluje popolnoma za večino izmenjav, kljub vsemu trpi notranje pomanjkljivosti modela, ki temelji na zaupanju. Zagotavljajo vire in vzpostavljajo verodostojne omejitve. Vzpostavljajo in potrjujejo simbole in letne priložnosti. Upravljajo združenja med državami, združenji, mrežami in ljudmi. Nadzirajo upravne in družbene dejavnosti. Potem pa se te osnovne naprave in uprave, ki so jih ustvarile za nadzor nad njimi, niso naučile o postopnih spremembah v gospodarstvu. Izgledajo kot naporni čas, ko ujamejo dirkalnik formule 1.

Blockchain je način plačila poenostavil in hitrejši, saj uporaba tradicionalnih metod, vključno z bankami, ne more delovati pred blockchainom. S centraliziranim načinom bank je bolj zapleten in manj hiter, saj prehaja prek posrednika od pošiljatelja do prejemnika. Transakcije z bankami tudi niso dovolj pregledne, saj se njihova evidenca v sodobnem svetu izgublja.

Druga pomanjkljivost bank so velike provizije, ki jih zaračunavajo, kar je bilo okorno in vodilo je v to, da so mnogi upali na boljše poslovanje. tehnologija v prihodnosti. Ko govorimo o prihodnji tehnologiji, je blockchain rešitev teh težav poenostavil, saj so prednosti blockchaina veliko večje kot prednosti bank. Blockchain je še naprej naraščal zaradi visoke stopnje varnosti, hitrosti preglednosti in nizkih transakcijskih provizij.

Špekulativna kemija je glavni ponudnik sporazumov o plačevanju digitalnega denarja in inovacij v azijsko-pacifiški regiji, ki privablja hitre, varne in donosne kombinacije platform kripto valute in dogovorov za delo v internetu in za različne ponudnike.

Koncept Alchemy Global Payment Solutions Limited (Alchemy je blagovna znamka Alchemy Global Payment Solutions Limited, medtem ko je ACH znak, ki ga je Alchemy dal in se uporablja kot spodnji povzetek), namenjen zagotavljanju odprtokodnih protokolov. in hitro promocijo blaga. faze za udeležence biološkega sistema, da jim pomagajo s hitrimi, varnimi, uporabnimi, prilagodljivimi in hitro rastočimi globalnimi plačilnimi mehanizmi ob upoštevanju decentralizacije, spretnih dogovorov in orodij za usklajevanje iz inovacij blockchain.

Kako deluje Alkemija

Kot decentralizirani odprti biološki sistem Alkemični plačilni sistem omogoča dostop do različnih virov, ki jih je mogoče prodati, vključno z različnimi kriptografskimi oblikami denarja, žetoni, plačili posojil in cilji kreditnih strokovnih organizacij, različnimi vrstami računalniških virov in denarnimi standardi; končno odprejo alternative menjavam in jih ne omejujejo na eno vrsto gotovine. Kupce sprejemamo in trgovci si pridržujemo pravico, da izberejo, kateri denar bodo uporabili za plačilo in vračilo.

Specifikacije:

  • Protokol sporazuma o plačilih v špekulativni kemiji je mogoče zaporedno prenašati v različnih verigah odprtega bloka, kar omogoča prepoznavanje kakršnih koli digitalnih oblik denarja.
  • Prilagodljivi modeli plačila, ki so na voljo za potrebe industrije, vključno s PULLPAY (pošiljatelj za preverjanje strank) za izpolnjevanje različnih ponavljajočih se zahtev za plačilo na podlagi članstva.
  • Podpora za povečanje obsega, kot so strela strele, mreža Raiden, omrežje državnega kanala, pa tudi križ plačila v gotovini.
  • Umetna inteligenca za zmanjšanje tveganja izkrivljanja informacij in povečanje varnosti sistema in dinamičnih postopkov ter se zaščiti pred nevarnostjo poslabšanja stroškov kriptografskega denarja.

ACH je simbol celotnega alkemičnega sistema. Skupni obseg 10 milijard in nima sekundarne ponudbe. To je potrebno za uvedbo novih trgovinskih dostopov in upravljanja verig. Medtem trgovci in plačniki pobirajo ACH bonuse s plačilom. Alkemija razdeli večino prihodkov od provizij in provizij imetnikom ACH. Lastniki ACH so upravičeni in morajo sodelovati v dejavnostih upravljanja verig.

Kot vidite, gre za obetavno kampanjo, ki ima številne prednosti. Zanesljivost, varnost so tukaj zagotovljena.

Dodatni podatki:

Website: https://www.achpay.org

Whitepaper: https://www.achpay.org/static/files/V3.8_WP-E_Alchemy_20190906.pdf

Telegram: https://t.me/alchemy_official

Twitter: https://twitter.com/Alchemygps

Facebook: https://www.facebook.com/AlchemyGPS

Helgafon: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2080767

ETH: 0xE9a447A9Ac1F153C4186144246d05FA64F1cC872

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

By the way, the project is really something different from the others that I see in the industry, it's worth seeing.

It is a best time to buy some altcoin and i suggest must follow this program and must buy this token for your future.

The team offers a variety of ideas and tools. The idea and concept of the project is very interesting.

Very nice article, thanks for sharing it with us! Will follow your page, to know all latest news from team!