Resto

3년 전


Groeten lieve vrienden. Vandaag zal ik je een nieuw uniek project vertellen. En zo ontmoeten dure investeerders nieuwe projecten. Vrienden, het ontmoeten van het Resto-platform is een langverwachte revolutie in kookvaardigheden. Zoete tand en cashback? Dan is dit platform voor u gemaakt. Resto is de implementatie van een universele, winstgevende blokketenketen die een sterk concurrentievoordeel biedt, dat een verscheidenheid aan marketing- en advertentieservices biedt die zeer effectief zijn in een periode van wereldwijde loyaliteit.
Een restaurant voor beleggers is het vermogen om te investeren in universele valuta bij Resto - de vorming van constante groei door elke horecaondernemer aan te trekken en samen te voegen in elk nieuw land op de markt. Dit is een belangrijke kans om een ​​gegarandeerd passief inkomen te krijgen en de mogelijkheid om een ​​van de grondleggers van mondiaal loyaliteitsvoedsel te worden.
Het restaurant voor deelnemers is een unieke en complete set die het grootste probleem van restaurantexploitanten oplost. Dit is een gratis en krachtig concurrentievoordeel dat een verscheidenheid aan marketing- en advertentieservices biedt die zeer effectief zijn in de algemene loyaliteitsruimte van onbegrensde mogelijkheden.
Resto https://restotoken.org/ voor consumenten - is een gemeenschappelijke valuta om te bezoeken voor elke horecabediening. Dit geeft consumenten een ongekende kans om te besparen en tegelijkertijd de beste prijzen en de goedkoopste aanbiedingen te ontvangen zonder geografische limieten, als speciale deelnemers van de internationale publieke gemeenschap.
Ons doel is om het loyaliteitsprogramma voor restaurants over de hele wereld te integreren. Onze wereldwijde aanpak van het ontwikkelen van loyaliteitsprogramma's kan niet worden vergeleken. We verwelkomen u graag op de foodservicemarkt, we zijn er vandaag - het loyaliteitsplatform Global Resto.


Resto is niet alleen een eenvoudig en praktisch loyaliteitsprogramma, maar ook een multifunctioneel marketingplatform, een extra bron van inkomsten, een uniek en gratis concurrentievoordeel in de horeca. Resto is bovendien een zeer grote database van potentiële consumenten met een zeer brede focus op basis van verschillende klantkenmerken, variërend van gemiddelde kosten tot geografische targeting en speciale smaakvoorkeuren.
Platform Resto is geïntegreerd met toonaangevende cateringsystemen, alle marketinginitiatieven en winstkosten kunnen eenvoudig worden gedaan met slechts een paar klikken. Met het Resto Marketing Platform kunt u de meest innovatieve tools gebruiken om klanten aan te trekken en aan te moedigen om terug te keren, loyaliteit en gemiddelde uitgaven te verhogen en de kwaliteit van services, zoals peilingen, te verbeteren. Met de CRM en Mobile App Resto-systemen, Mobile Catering Operators, kunt u alle informatie over de efficiëntie van het bedrijf maximaliseren om uw diensten en communicatie met consumenten te verbeteren.

Attributen Platform:
transparante methode om geld in tokens terug te nemen;
verschillende manieren om opgeslagen restauranttokens te gebruiken;
verschillende dagelijkse activiteiten (eten in het restaurant, bestellen online bestellen) met contante-geld in het restauranttoken.

Informatie over ico
Ethereum: ERC20
emissiemerkteken: 1,1 miljard
Resto-token Prijs: 0.0001 ETH
Geaccepteerde valuta: BTC, ETH, LTC
ZACHTE CAP: 12500 ETH
HARDE CAP: 50 000 ETH
Bonussysteem: ja
KYC: ja
Min / staff Max Cap: 0.01 ETH (of equivalent) / onbeperkt

Voor meer informatie:
https://restotoken.org/docs/WhitepaperRestoEN.pdf
https://restotoken.org/
https://t.me/restotoken
https://www.facebook.com/Payfairio/
https://github.com/ Restotoken
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5047108.new#new
https://www.youtube.com/channel/UCPElstEJoFbY1mBuFYx99cA
https://medium.com/resto
Bitcointalk-profielkoppeling:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1671224

Ethereum Wallet-adres: 0xa2528974866FF3A24d322ad03941b51410645cCc

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT