ZooomEx - enostavna menjava kripto valut

2년 전

Trgovci bodo vedno želeli razmisliti o številnih vidikih, preden se registrirajo in uporabijo menjave kripto valut, a ena najpogostejših bodo provizije za trgovanje, s katerimi bodo zaračunani. Menjava bo morala zaslužiti denar, da ohrani svetlobo in ta denar je mogoče zaslužiti na različne načine. Uradna stran projekta - https://www.zooomex.com

ZoomEx je nova menjalnica s kripto valutami z najnižjo provizijo za trgovanje, ki je na voljo na trgu. Omeniti velja, da bo ZoomEx zaračunal samo provizijo za trgovanje v višini 0,05%, kar lahko štejemo za provizijo z najnižjo provizijo. Trenutno ZoomEx omogoča trgovanje s 5 kriptovalutami: BTC, ETH, LTC, ARCT in lastno valuto ZXE.

ZoomEx je menjava kripto valut s poudarkom na svojih uporabnikih. Vsi člani ekipe so aktivni trgovci, kar zagotavlja, da se borza ustvari na podlagi izkušenj trgovanja. Tako bo ZoomEx primerna izmenjava tako za navadne trgovce kot za profesionalce, tako za uporabnike z nizkim kapitalom kot za institucionalne.

Načelo projekta ZooomEx

Projekt ZooomEx je močno in večnamensko orodje, osredotočeno na trg kripto valute. To je najmočnejše in vsestransko orodje, ki je bilo kdajkoli ustvarjeno za kripto trgovce po vsem svetu. Poslanstvo ZooomEx Coin: odpreti trg kripto valut za vse z različnimi privlačnimi izdelki in storitvami. Kot zaupanja vredno podjetje spodbujamo sprejetje blockchaina in ponujamo varen in enostaven način za sodelovanje v prihodnosti finančnih trgov.

Na naši izmenjavi boste imeli priložnost osvojiti dragocene nagrade, z minimalnimi napori bomo razvili veliko novih stvari z dobrimi nagradnimi skladi. Predstavljamo naš prvi turnir. Turnir za aktivne udeležence. Trgovski par, v katerem bo potekal turnir, bo določila skupnost ali razvijalci in ga objavila nekaj dni pred začetkom registracije za turnir. V tedenski turnir se boste morali predhodno registrirati v ustreznem razdelku.

IEO:

ZXE = 0,0001 ETH

IEO: 05.08 - 12.08

Če želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami o projektu, lahko obiščete uradno spletno mesto ali se naročite na družbena omrežja:

Dodatni podatki:

Website: https://www.zooomex.com

Whitepaper: https://www.dropbox.com/sh/4soga73dpsxw849/AAC2xnw5iHpzm2trUZaoM6lqa?dl=0

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5159081

Telegram: https://t.me/zooomex_en

Twitter: https://twitter.com/zooomexcom

Facebook: https://www.facebook.com/ZooomEx- Cryptocurrency-Exchange-468468037299795

Helgafon: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2080767

ETH: 0xE9a447A9Ac1F153C4186144246d05FA64F1cC872

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

The project is very multifaceted. The initial price of the coin is very attractive for investors!

Great idea for mediation simple being used. This numerous specialist of the square of a coin uses of digital money by the most straightforward for the everyday schedule.

Always follow the best project.

Congratulations @helgafon! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You received more than 1000 upvotes. Your next target is to reach 2000 upvotes.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!