INGOT COIN.

4년 전


Липсата на комуникация между Crypto и традиционните пазари. Крипто и традиционните финансови пазари са напълно отделени за участник, опитващ се да пресече или да премести столицата си от един пазар в друг. Сегрегацията е резултат от големи транзакционни разходи, време и пари. Тези разходи понякога водят до изкореняване на печалбите и в някои случаи до загуби, което ограничава инвеститорите от участие в пазара.
Coin INGOT е насочена към създаване на безпрецедентна, първа по рода си революционна екосистема базирани на blockchain технология, която ще свърже новоразработените криптографски пазари със съществуващи финансови пазари, елиминира неефективност, като предоставя единна екосистема, която дава възможност на участниците да се изпълни и извършване на сделки в съответствие с техните финансови нужди ,
Coin IGNOT екосистемата ще се основава на blockchain и ще използва Смарт Договори технология, за да се улесни изпълнението на различните договори в същото време премахва необходимостта от посредници и външни интервенции, които ограничават инвеститори от пълно участие на всички пазари. https://www.ingotcoin.io/

Монетата IGNOT е първият напълно интегриран портфейл с цифрова банка, брокерски услуги, обмен, сертификат и ICO ускорител. Всички компоненти се изпомпват в една и пълна екосистема, която възнаграждава собствениците на жетони и потребители за използването и приноса към тях. Монетата INGOT е децентрализирана крипто валута, която осигурява ползи и отстъпки в самата екосистема. Монетата IGNOT ще се основава на технологията ERC20.
Настоящата пазарна неефективна структура: времето е изключително важно за хората, които се занимават с търговия или търсят финансиране. За съжаление, поради централизираната структура на обработката на данни във финансовия свят, ще загуби много време, което ще доведе до загуба на олово и ръба. В допълнение, местните стандарти за спазване, като KYC и AML, в някои случаи са неотносими или остарели, когато се опитват да спазват международните стандарти за съответствие. По този начин те създават значителни усложнения за чуждестранните инвеститори, които търсят възможност да повлияят на местните пазари.
Високите лихвени проценти на финансовите пазари: голям брой посредници, като например основни банки, брокерски фирми и банки-посредници обикновено участват в търговията и финансовите дейности, което означава, че високите такси се приспадат от инвеститора на няколко етапа. Прекалените банкови и посреднически такси могат да бъдат непривлекателни и инвалидизиращи за инвеститорите, които искат да имат достъп до различни пазари.
Непрактични стратегии за излизане от криптографията: прехвърлянето на средства на пазарите на бикове е доста трудно, няма значение в мечи пазари. В края на 2017 г., ние наблюдава спад в цената на криптографията и как то се е отразило много от членовете на криптографията, или защото те не могат да ликвидират своите символи в други финансови инструменти, или са били принудени да плащат големи такси за това. Доскоро загрижеността за неефективната стратегия за навлизане на пазара на криптата бе пренебрегната, особено когато цените скочиха.
Coin INGOT ще създаде цялостно решение, съчетаващо 6-те основни компоненти на екосистемата и да осигури един-единствен магазин цифрови активи традиционните активи и валутните пазари за решаване на всички тези проблеми, като по този начин се създава връзка между kriptovym пазар и традиционния пазар. Coin IGNOT екосистемата ще определи 6 различни компоненти да работят заедно под един покрив, като предоставя всички членове на Общността възможността да се възползват от предстоящите възможности на всички пазари. Компоненти на екосистемата, както е показано по-долу, са IC Wallet, IC Exchange, IC Брокеридж, IC Digital банка, IC сертифицираща и IC ICO Accelerator. https://www.ingotcoin.io/

Липса на доверие в крипто-марти. Трудността на прехвърляне на настоящите пазари стопанства kriptor от гледна точка на диверсификацията, ликвидността, ценова дискриминация пристрастия и липса на постоянно разположение на пазара на услугите, считани ненадеждни експоненциално разрастващ се пазар за потенциалните участници и на свой ред да ги ограничава от входа.
Подробна информация за следните връзки:
WebSite: https://www.ingotcoin.io/
Whitepaper: https://www.ingotcoin.io/documents/en/white-paper.pdf
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3581009
Bitcointalk Profile: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=343098

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT