N26 Slovenia kartica & banka Izkušnje – Slovenija

지난달
in n26

Brezplačno preizkusite kartico N26 Slovenija brezplačno TUKAJ.Ni boljše cene.

N26 Banka Izkušnje: Za razliko od drugih bank je N26The Mobile Bank. Od svojih strank zahteva, da upravljajo svoje račune prek svojih mobilnih telefonov. N26 omogoča najvišjo varnost računov, saj ne dovoljuje, da račun deluje hkrati na dveh pametnih telefonih. N26 banka nima zelo velikih poslovalnic in omrežij kot druge običajne banke, prihranke pa prenaša neposredno na stranke.
N26 Slovenia.jpg

Brezplačno preizkusite kartico N26 Slovenia TUKAJ.

Banka N26, ki sta jo leta 2013 ustanovila Valentin Stalf in Maximilian Tayenthal, zelo hitro raste po vsej Evropi. N26 banka je zasnovana ob upoštevanju perspektive strank. Ker so vse transakcije opravljene preko mobilnega telefona, se stranke počutijo zelo varne in varne pred svojimi računi, saj jih imajo v svojih rokah.

Tu brezplačno dobite N26 Slovenija kartica TUKAJ. Ni stroškov.

Poleg tega stranke uživajo v čudovitih lastnostih, ki jih ponuja banka N26, kot so več vrst računov, zavarovalnih polic in veliko več prednosti. Vključno s N26 kartica in računi N26, stroški N26, vse bomo podrobno obravnavali v tej N26 banka izkušnje. N26 Slovenija

Kaj je na voljo? - N26 Slovenia

N26 Slovenija banka svojim strankam ponuja različne ugodnosti prek različnih kategorij računov. Banka ponuja naslednje tri vrste računov.

N26 Standard:

To je brezplačni spletni bančni račun, ki vam zagotavlja vse, kar potrebujete za varčevanje, porabo in vodenje evidenc o vseh vaših transakcijah. Vsi se izvajajo prek bančne aplikacije.

N26 Standard vam ponuja brezplačno Mastercard debetno kartico. Ta N26 kartica se lahko uporablja po vsem svetu 24/7. Brezplačna plačila lahko opravite tudi v vaši valuti za spletno nakupovanje ali nakupovanje na trgu.

N26 You:(Upoštevajte, da N26 You ni na voljo v Sloveniji.)

Za začetek ta račun ponuja Mastercard v petih različnih barvah, skupaj z odličnim paketom življenjskega sloga in zavarovanja. Strankam omogoča tudi brezplačno dvig v tujih valutah prek bankomata.

Poleg tega vam N26 ponuja čudovite popuste na več blagovnih znamk, kot so GetYourGuide in WeWork. Da prihranite svoj denar in upravljate svoje stroške, N26 vam omogoča, da ustvarite do 10 podračunov Spaces.

N26 Metal:

Da bi si ogledali vrhunsko bančništvo, N26 Metal ponuja Mastercard(N26 kartica) iz nerjavečega jekla, ki je na voljo v treh različnih barvah. Tako kot N26 You, tudi Metal omogoča, da s bankomatov po vsem svetu dvignete gotovino v vaši valuti. Dodatna funkcija, ki jo ponuja Metal, je, da lahko plačujete v spletu in v trgovinah, ne da bi morali plačevati kakršne koli stroške markiranja ali transakcij.

Ko potrebujete nekaj tehnične podpore, vam N26 Metal prek prednostne podporne ekipe nudi prednostno podporo strankam. Z ekipo lahko pokličete in poklepetate prek spleta, da rešite svoje težave.

Z računom N26 Metal (N26 Kartica) imajo kupci možnost izkoristiti ponudbe in posebne ponudbe izbranih partnerskih blagovnih znamk, vključno z WeWork, Hotels.com in GetYourGuide. Premium članstvo omogoča strankam, da ustvarijo do deset podračunov Spaces za upravljanje svojih prihrankov in stroškov.

Zavarovalna polica Allianz _N26 Slovenia:

Poleg tega računi N26 You in N26 Metal pokrivajo skoraj vso pot in mobilnost. N26 s svojimi neverjetnimi zavarovalnimi policami zagotavlja zavarovanje v nujnih primerih in kritje izgube ali zamude. Če iz nekega razloga zamudite svoj let, vam banka N26 banka ponudi zavarovanje potovanja v primeru zmanjšanja ali odpovedi potovanja.

Ko zapustite letalo, boste morda iskali avtomobil, kolo ali skuter, s katerim boste pokrili krajše potovanje do cilja. Banka N26 poskrbi za to, saj pokriva morebitno škodo, povzročeno na avtomobilu, skuterju ali kolesu, ki vas najamejo, da vas popeljejo od A do B, brez kakršnih koli težav.

Prednosti in slabosti_N26 Slovenia (N26 banka izkušnje)

N26 Grčija ima nekaj prednosti, hkrati pa ima, tako kot vsaka druga banka, tudi nekaj pomanjkljivosti.

Prednosti:

  • N26 svojim strankam zagotavlja zaščito depozitov, ki jo vedno iščejo.
  • Računi strank so zavarovani in jih lahko upravljate samo prek enega pametnega telefona hkrati.
  • Banka vam pošilja obvestila v realnem času, da spremljate svoj denar.
  • Banka ima bančno licenco. To pomeni, da so vse vaše transakcije zavarovane in zajamčene.
  • Ponuja popuste med nakupovanjem pri nekaj priloženih znamkah.
  • N26 banka svojim strankam na Metal računu ponuja vrhunsko podporo strankam.

Slabosti:

  • Čeprav lahko stranke opravljajo transakcije po vsem svetu, dejstvo, da je ta omejena na območje evra ali Združenega kraljestva, doda nekaj omejitev.
  • Banka ne ponuja večine proračunskih in varčevalnih funkcij, ki jih nudijo druge banke.
  • Poleg Avstrije in Italije N26 dovoljuje le pet dvigov mesečno svojim imetnikom primarnega računa in tri mesečno drugim strankam. Za dodatne dvige N26 stane kupce v višini 2 EUR na dvig. N26 Slovenija

Pristojbine in stroški:

Če upoštevamo prednosti, stroški in pristojbine N26 niso toliko, kot bi pričakovali. Vsi stroški se razlikujejo glede na vrsto računov.

Standardni račun N26:

Nima mesečnih pristojbin in stroškov. Transakcije in plačila s kreditnimi karticami so brezplačna. Ko se stranke navadno umaknejo v tujih valutah, se jim odšteje do 1.7-odstotne pristojbine.

Metal račun N26:

Stranke kovin naj bi za uživanje vrhunskih storitev banke plačevale 16.90 EUR na mesec. N26 Metal vključuje vse storitve, ki jih ponujata računi Standard in You, ter nekaj premijskih storitev. Te vrhunske storitve so ekskluzivni dostop do edinstvenih izkušenj s kovinami in premium klepet ter telefonska podpora v primeru kakršnih koli težav. N26 banka izkušnje

Kakšna oseba ustreza N26?

Kdor je starejši od 18 let in ima pametni telefon, lahko ustvari bančni račun pri banki N26. Poleg tega mora biti stranka rezident ene od podpornih držav in že ne sme imeti računa pri banki.

Bančna licenca

Ker ima banka N26 sedež v Nemčiji, je zvezni organ za finančni nadzor (BaFin) banko pooblaščena za banko, ki je vredna zaupanja. Tako lahko kot stranka prosto ustvarite račun pri banki.

N26 Slovenia

N26 banka izkušnje

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT