på fortauet (norsk novelle)

5개월 전

Hun står på fortauet og venter. Snart skjer det. Sjekker klokken, 2 min. Biler raser forbi uvitende av kva som kommer til og skje. Hun har planlagt alt. Sjekker vesken om alt er der. 1.40 sekunder. Tiden går Tik Tik Tik. nå er det like før. Vinden blåser løv over veien det er helt stille kun av brutt av en bil nå og da. Der kommer bilen … puste dypt. Hendene skjelver. Hun går rolig ut i veien, med den ene handa i veska.

Blomstervasen velta over den nye duken, en latter kule vekker han opp fra egen tanker. Aha ja. Kari og kringla falt ned. Ja da nei det var ikkje bra. Han følger ikkje med. Kvinnen i passasjer sete fortsetter og skravle og ignorere hans svar. Hva om eg bruker armerings jern tenker han i sted da kommer det ikkje til og skje igjen. i side synet hans ser han en kvinne hun går ut i veien. hun har svart langt hår er slank og pen og se på. hun virker kjent. Et skrik vekker han opp av tanken sine. En skarp smerte. En bil alarm i det fjerne. Det blir svart.

Hun står i veien. Bilen dra mot venstre og krasjer inn i en parkert bil. Bilalarmer går av. Skrik og flyktende mennesker. En patronhylse treffer bakken. Handen hennes er skjelver ikkje lenger i handen henne er det en pistol. Lukt av kruttrøyk henger i luften en tyn stripe med røyk siver ut fra pistol munningen. Med pistolen hevet går hun mot bilen. Passasjer døra flyver opp. En skrikene dame detter ut. Ansiktet hennes er dekket med blod hun har på seg en hvit bluse. Den ligner på batikkbluse. Dekket av blod. Hun sikter pistolen mot kvinner blikket deres møtes i et sekund. Kvinner skriker det skjærer i ørene. Kvinner løper inn en side gate.

attack-1840256_960_720.jpg

bilde fra pixabay

I bilen ser hun han han sitter livløs i fører sete. Han ser rett på henne med det venstre øye. Det høyre øye er borte. Et kule hull i front ruta. Hun ser på han i en par sekunder. Så putter pistolen i veska og går opp på fortauet. Og forsvinner med lyden av skrikene mennesker og sirener i bak grunnen.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT