Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Hei!
Det er ikke lett å forstå hva som skjer i kryptomarkedet, det trenger mer kunnskap, energi og tid, derfor er @onebitnews mine øyne og mine ører når det kommer krypto, og jeg håper at dere fortsetter det harde arbeidet

·

Hei @Momar

Ja, all den hjelpen vi får av dem er helt uvurderlig spør du meg. Det er hele pakken her som imponerer meg. Konkurranser, utdannelse, at de går foran og viser vei i praksis samt at alt gjøres i en morsom og god tone.
OneBitNews magasinet har jo blitt noe man gleder seg til.

https://steemitimages.com/DQmPBSL9EsZQ2mgZsFdhvjUYnhNbWLdJr72SVyn5ETrvMNg/image.png til og med katten jobber hardt der i gården

Og bikkja til @Gyldenhorn he he he......

·
·

Hahahaha @Tommyhansen
Bikkja mi er smart ho, kanskje det er hun som gjør at det mobile bredbåndet på telefonen blir så fort brukt opp når jeg er på tur i skogen?

gråtele smily.jpg

Mvh
@Gyldenhorn

·
·

Gran hombre de análisis

·
·

Hehehehe Tommy det er morro, jeg glede meg at jeg er her

·
·

That is one cool doge!

Jeg gjorde en analyse av kryptomarkedet forrige uke. den så slik ut :)

steemit-prediction.jpg

I motsetning til askjemarkedet har jo ikke kryptvaluta så lang historikk å lage analyser av. Det blir vel kanskje bedre analyser etterhvert?

·

Hei @Dieterschneider
Den analysen der ser ganske så riktig ut ja :)
Som du sier er kryptomarkedet relativt ungt og veldig ustabilt. Men, når det har gått noen år hvor mange av de valutaene som er her nå, har forsvunnet, kan man nok begynne å se mer "normale" grafer.
Men, det kan se ut som 2018 blir ett år lignende grafen du viste oss.

Stigende-1.jpg

Mvh
@Gyldenhorn
for
@Onebitnews

·

Hahaha @dieterschneider! Nå lo jeg godt! Det er nok mange som går i fellen med å tro at de er bedre tradere enn hva de egentlig er. Fort gjort i et marked som frem til nå nesten bare har gått opp... Litt humoristisk å se hvordan volumet av nye analyser har en tendens til å krympe dramatisk under perioder med korreksjon. Om noen har tips til tradere som har gjort gode analyser også i nedgangstider så er jeg veldig interessert i å få vite mer om dem!

·
·

Hehe, som regel går hele markedet enten opp eller ned samtidig, så det spiller sjeldent noen stor rolle hvilken crypto man investere i, så lenge man har investert. Tror det er svært få som faktisk har tapt penger på crypto hvis du har hatt et litt langsiktig perspektiv på det.

·
·
·

Njaaa, ikke helt enig her. Måler man diverse crypto opp mot BTC så ser man at grafene varierer veldig. Det er noen som fortsatt vokser stabilt, samtidig som BTC faller. Om man kom inn i løpet av de siste 2 månedene så er det sansynlig at man har tapt. Lurer på hvor lenge og hvor langt denne koreksjonen vil gå...

·
·
·
·

Det er klart at det er visse forskjeller, men ofte så ser vi at hele markedet er "rødt" eller "grønt" samtidig. Jeg har tro på at dette kommer til å endre seg mye mer i fremtiden, og vi vil gradvis se ulike kryptoer som beveger seg uavhengig av hvordan Bitcoin beveger seg.

Det med korreksjonen er et godt spørsmål! Jeg er i alle fall spend på å se hvor lenge det varer, men slik jeg har forstått det kan det i verste fall vare flere måneder. Selv tror jeg at vi kommer til å se slutten på korreksjonen omtrent når Lunar New Year er over den 16. februar :)

·
·
·
·
·

Åja, riktig. Ja, det er helt sant at hele markedet preges av BTC svingninger. Men BTC sin market cap er heldigvis på vei ned. Den har tapt seg mye i det siste.

Ang. BTC så blir jeg ikke forundret om den går så lavt som $8000 før vi ser at trenden snur. Har også hørt folk prate om at den kan dippe helt ned i $3000, men det virker for meg lite sansynlig. Men man vet aldri i dette spacet.

Personlig tenker jeg at det er bra at vi ser en litt røff korreksjon. Det var jo helt Klondike-stemning her rundt Jul, og BTC er jo faktisk veldig lett erstattelig... Blir også spennende å se hva som skjer etter Lunar New Year ja :-)

·
·
·
·
·
·

BTC er jo faktisk veldig lett erstattelig

Ja, vi må jo ikke glemme at teknologien bak Bitcoin begynner å bli nokså utdatert sammenlignet med moderne blokkjeder, så det spørs om ikke market cappen på Bitcoin vil gratisvis bli mindre frem til en annen tar over tronen.

·
·
·
·
·
·
·

Ja, at folk anbefaler Norge å satse på mining nå fremover syntes jeg er ganske sløvt og uansvarlig. Jeg referere til dette.

·
·

Om noen har tips til tradere som har gjort gode analyser også i nedgangstider så er jeg veldig interessert i å få vite mer om dem!

Jeg synes @supertrader, Sean Vengan, er nokså edruelig i sine analyser, men han har ikke den største tilhengerskaren, så enten er folk blinde lemen, eller så er han ikke så flink som jeg tror. (:

·
·
·

Hehe, er det ikke bedre å få feeden sin fylt opp av folk som står gull og grønne skoger da? Det må da i alle fall føles veldig godt, fremfor noen som er mer edrulige :P

·
·
·
·

Haha, godt poeng! Mye kan sies om Tom Green, men her er han definitivt inne på noe:

·
·
·

Jeg tror det finnes en del lemen. Mye trynefaktor over faktiske resultater som avgjør hvem folk følger. Finnes flere eksempler av folk som absolut kanskje definitivt ikke burde bli fulgt, men alikevel blir fulgt av mange :p

Takk for tips! Skal sjekkes ut!

·
·
·
·

I dag nådde bitcoin 8000 dollar, noe @supertrader så for ukesvis siden. Men han virker inaktiv for tiden; kan vi alle sammen følge ham og stemme på hans neste innlegg, hvis det kommer?

·
·
·
·
·

Ja, får bare håpe at mostanden er sterk nok og at trenden faktisk reverseres, ikke bare bull trap. Har fulgt @supertrader og skal følge med på han fremover. Takk for tips :)

Trader du aktivt?

·
·
·
·
·
·

Hadde vært fint med en opptur nå, ja! Aktivt og aktivt, har klønet rundt med en liten sum for å lære siden i sommer. Gjør sjelden en «move», men følger med og flytter en liten sum når jeg tror jeg har tolket ting riktig. Det går relativt greit, men min beste investering foreløpig er 33 EOS som jeg kjøpte for godt under to dollar per stykk. I 2018 har jeg derimot bare sittet og sett på at skuta går ned uten å røre meg. Må bare lære meg å selge på topp også, så er vi der ;) Hva med deg?

·
·
·
·
·
·
·

EOS er sikkert ikke dumt. Det prosjektet jeg har mest tro på ved siden av STEEM :-)

Jeg er helt fersk i trading. Begynte nylig å lese meg opp. Omfattende greier, men veldig spennende. Usikker på hvor mye tid jeg kommer til å investere i det da. Tenker at konkurransenivået er skyhøyt, og at man rett og slett må nerde dette her hardt og lenge for å lykkes. Og om jeg skal nerde noe så er det andre områder jeg heller ønsker å bli bedre på.

Men det der med å selge "på topp" er en greie jeg gjerne skulle lært meg! Si ifra om du finner klasser :p

En ting som en absolutt kan trade på er gode nyheter! Sånn som det siste døgnet!

For dem som ikke har fått det med seg så ble "Weiss Cryptocurrency Ratings" gitt ut nå den 24. Januar. Dette er altså første gang at en organisasjon som driver profesjonell rangjering av ulike investeringsobjekter. Så da var det mange øyne som tok en titt på deres anbefalinger, særlig da de uttaler at de som investerer i deres anbefalinger mest sannsynlig vil tjene mer penger enn andre. Her var STEEM blandt de top 5 cryptoene sammen med EOS, Ethereum, NEO og Cardano.

I tillegg var STEEM en av dem som ble nevnt i oppsummeringsartikkelen som du kan lese [her], eller se hva de skrev kort om STEEM under:

Steem (B-) enjoys a relatively good balance of moderate strength in nearly all the key factors considered along with a social network feature.

Så får vi se om dette kunn blir et kortsiktig hopp på grunn av nyheten, eller om de som kjøper STEEM nå også kjøper for å holde. Det viktigste er at det markedsfører de teknologiske fundamentene av STEEM som i mine øyne er de meste undervurderte og dårlig kommuniserte i hele kryptomarkedet.

Håper alle dere andre i onebitnews og faste lesere kosere dere hvertfall :D

Fredrik

Mer om Weiss Ratings:

Weiss Ratings, which began in 1971, is the nation’s leading independent rating agency of financial institutions, assigning letter grades to about 55,000 institutions and investments, including nearly all of the nation’s insurance companies, banks, credit unions, stocks, ETFs and mutual funds.

·

Hei @Fredrikaa
Trade på gode eller dårlige nyheter, hvis du er en av de som får nyhetene først, er ingen dum ide :)
Denne rapporten eller nye krypto ratingen til Weiss har gått meg hus forbi.
For en god stund siden, flere år, vet jeg at det selskapet jeg jobbet for brukte Weiss rapporter. Så at de har bestemt seg for å ta for seg kryptomarkedet tyder bare på at markedet beveger seg enda ett skritt på veien til å bli "stuerent" for folk flest.
Takker og bukker for at du kom med dette tipset til oss. Gleder meg til å følge dem tett i tiden fremover.

bukk.jpg

Mvh
@Gyldenhorn
for
@Onebitnews

·

Det er artig at Steem får så god rating på sider som dette! Det er klart at vi som er mye her inne er fullt klar over de geniale fordelene med Steem, men det er jo fantastisk at også resten av verden begynner å få det med seg.

I dag har Investopedia publisert en artikkel over kryptocalutaer man bør investere i, og der er Steem nevnt som nummber to i artikkel (de rangerer dem ikke vel og merke).

Så her gjelder det bare å kjøpe Steem og Powere Up mens det ennå er verdt under $10 ;)

·

Dette kan bli meget spennende, blir interessant å se utviklingen den nærmeste tiden på hvordan dette påvirker markedet for oss:-)
Takk for meget god informasjon

Power up er kjekt og moro, heilt til @onebitnews går ut og selger t-skjorter for Steem. HAHA!
Takk for nytt magasin!

·

Hei @Driftnerd
Alltid gå for power up, men kan være lurt å ha en liiiiten reserve når det kommer nye påfunn fra oss i OBN :)
Skal ikke se bort i fra at det dukker opp noe spennende om ikke så alt for lenge. Så sett av litt på sparekontoen eller ikke powre up alt
Bank.jpg
Mvh
@Gyldenhorn
for
@Onebitnews

·
·

Jeg må si at jeg er veldig glad for at jeg hadde en liten reserve når jeg kom over det tilbudet om t-skjorte! Heldigvis pleier jeg å ha "litt" Steem liggende i slike tilfeller. Pleide å ha et utgangspunkt på å ha 1,000 Steem liggende i tilfelle jeg trengte penger, men har redusert denne mengden nå ettersom verdien har blitt nokså høy. Det ga mening å ha $1,000 liggende når Steem var verdt $1, men jeg tviler på at jeg kommer i en situasjon hvor jeg plutselig trenger nesten 50 000kr uten å klare å vente én uke på Power Down.

·
·

Eg har byrja å skjønt det no. Spørst om eg må legge om taktikken litt!

·
·
·

Det ser ut som om det kan være lurt å ha litt flytende (er flytende en god oversettelse for liquid, tro?) Steem liggende i tilfeller som når @onebitnews slår det til eksklusive t-skjorter. Satser på at de lager til noen egne @onebitnews (ikke bare Steem) t-skjorter i fremtiden ;)

·
·
·
·

Er nok ei god stund til eg har slike mengder kronasjar på bok :) men ein kan jo håpe

·
·
·
·
·

Ja, det skal jo sies at 30 Steem er mye penger nå om dagen, men med så super cashback som de gir blir det jo billig totalt sett.

·
·

tnx for upvote

·

Ja, ha ha ha @Driftnerd skjønner poenget....

Det er jo bare å kjøpe på https://bitcoinsnorway.com når du trenger, med det cashback systemet OneBitNews har så blir det jo både varer og mer Power Up. Da tjener du jo enda mer fremover, å du milde himmel he he he........

·
·

Hehe, det var absolutt ingen dårlig idé å slå til på t-skorte dealen, @tommyhansen! Det er vel ingen ting som er bedre enn å kjøpe en kul ting og få tilbake mer penger for det enn man betalte :)

Hei alle dere i @onebitnews. Håper dere alle har hatt en fin uke! For første gang rakk jeg å få med meg nyeste utgaven av magasinet før jeg tok kvelden, så denne gangen blir det ikke å lese magasinet med en varm kopp kaffe.

Det er interessant det dere sier om de såkalte profetene. Det er klart at de er interessert i å få så mange upvotes som overhodet mulig, men trenger dette å automatisk bety at det er dårlige analyser? Selv har jeg veldig lite peiling på Elliot waves og slike analyseverktøy, så her spør jeg genuint, da jeg ikke på noen måte har mulighet til å vurdere kvaliteten på disse.

@stephenkendal har jeg følgt utrolig lenge allerede, og dette er en flott kar som lever og ånder for å spre Steemit til folket! Har sett utallige bilder og poster av han som reiser rundt om i hele England for å dele ut flyers og spre ordet om Steemit. Så jeg har ingen tvil på at han gir ærlige analyser!

Ellers så er jeg som alltid 100 % enige i dere med at det beste man kan gjøre er å kjøpe/tjene Steem og Power Up!

steemon.png

Mvh @valth

·

Hei @Valth
Håper du fant noe hadde noe annet godt å kose deg med mens du leste magasinet, rød vin er jo ikke å forakte!

Det er som du sier at selv om de som skriver analyser ønsker så mange upvotes som mulig, er det jo ikke ensbetydene med at de e dårlige. Det vi ønsket å få frem er at det er mange der ute som påberober seg å være veldig dyktig på å kunne fortelle og vite hvordan ett markedet skal oppføre seg. Men, det er egentlig ytterst få, om noen, som kan spå.
Warren Buffett, en av vår tids største investorer, har sagt at skulle han komme med ett tips til hvor folk burde sette sparepengene sine er det i indexfond. Grunne til at han anbefaler indexfond er at disse ikke i så stor grad blir styrt av mennesker, da dette er fond som heller baserer seg på "alle" aksjene på en børs i stede for enkelt aksjer. Da er det ingen mennesklige feil som kan rote bort verdier.
Historisk sett har indexfond, over tid, alltid vært de fondene som har gitt høyest avkastning.
Så vår mening er at enn så lenge er det ingen som har evnen til å spå, men noen kan selvfølgelig komme med kalkulerte gjettninger som de treffer på.

@Stephenkendal er en fantastiks fyr som gjør utrolig mye for Steemit. Kan anbefale alle å følge ham.

Ellers håper jeg at du får mange fine kaffe stunder i ukene som kommer :)

mining steem.png

Mvh
@Gyldenhorn
for
@Onebitnews

·
·

Hehe, kanskje jeg skal finne frem en flaske rødvin neste gang magasinet kommer ja. Det forutsetter jo åpenbart at jeg får det med meg før jeg tar kvelden på onsdag, for jeg tror kona hadde sett dumt på meg om jeg åpner en flaska klokka seks på torsdag morgen. "Men jeg må jo ha rødvin til @onebitnews" ;)

Skjønner poenget med at indexfond høres best ut ja. Selv har jeg ikke prøvd meg på stort til trading verken i kryptoverden eller på aksjemarkedet, men satser heller på langsiktig verdiøkning på de blokkjedene jeg har størst tro på ;) Det er etter min mening det beste man kan gjøre, men det er sikkert fint for de som tjener litt på kjøp og salg av krypto også :)

Hilsen @valth

En fin måte å runde av arbeidsdagen på en torsdag ettermiddag - Nytt magasin fra @onebitnews + kaffe - Takk :)

Jeg føler at omtrent alle som er på steemit skriver kjøp steem, power up, det vil stige til himmels osv. Men så er det også noen innimellom som anbefaler å spre det du har, for å minimere risikoen.
Midt imellom, sitter @svein og grubler. Har vært på nippet til å kjøpe Steem for det jeg har av crypto, men samtidig har jeg ikke gjort det enda. Det går jo sakte men sikkert oppover med Steem, uten å bruke penger på det også - men samtidig, jo større Steem-ballen er, jo større og fortere ruller den videre.

@svein grubler videre..
KlghQ.gif

Det som er sikkert, er at det er veldig bra med slike diskusjoner og felles-grublinger her. Får mange gode innspill og idéer!

·

Hei @Svein
Kaffe og magasinet er ett must for oss hver gang vi publiserer også!!!
Jeg er vel en av de som står med fanen på barikadene og roper power up. Men, jeg mener at jeg har en veldig god grunn til dette og skal prøve å forklare dette litt overfladisk da vi kommer til å komme med ett eget innlegg i magasinet om saken om ikke så lenge.

En av grunnen jeg mener man skal kjøre power up her på Steemit er at min påstand er at det er ingen andre kryptovalutaer du kan tjene like mye på som STEEM. Dette er takket være Steemit og måten det generes STEEM til alle oss som er aktive her inne.
Skulle jeg for eksempel kun hatt pengene mine i BitCoin hadde jeg kun tjent penger når kursen steg (jeg tar da høyde for at jeg ikke bruker hundretusenvis av kroner eller mer på miningrigger)
Ser man på STEEM de siste månedene har den jo faktisk hatt en prosentvis mye større stigning en feks bitcoin. STEEM steg fra rundt 1 dollar i november til 6 dollar som kursen er på nå. Det er en økning på 600% i Den samme perioden kan ikke BTC vise til slike tall. Ergo, hadde man hatt 1000 kr i STEEM ville de vært ca 6000 nå, mens i BTC hadde de nesten ikke beveget seg i det hele tatt, i værste fall sunket hvis du kjøpte når BTC lå mellom 18 og 20 tusen dollar.
En annen ting som er veldig viktig å ta med seg er at her på Steemit tjener du STEEM bare ved å ha STEEM i power up. Og når vi også ser på hva du får i curation reward på stemmene du avgir er det i mine øyne ingen tvil om hvor jeg ønsker å sitte på pengene mine. Jeg startet med ca 14.000 nkr som jeg kjøpte STEEM for i starten av september fjor. Legger jeg sammen alt jeg har av STEEM rundt om kring nå er det verdier for nesten 300.000 med dagens kurs. Nå skal det sies at jeg bruker mange timer hver dag her på platformen, men jeg vet ikke om noen annen krypto valuta som kunne gitt meg noe i nærheten av det samme.
Har du noen tips så hyl ut :)
Men, husk at dette kun er mine tanker og min måte og vurdere markedet på. Jeg er ingen ekspert så alle må gjøre sin egen vurdering av hvordan man skal styr sin personlige økonomi.
Håper dette gjorde deg litt klokere.

power up flammer.jpg

Mvh
@Gyldenhorn
for
@Onebitnews

·
·

Tusen takk for et langt og godt svar. Det er egentlig omtrent det samme som jeg har tenkt, men det var godt å høre en slags bekreftelse på at jeg ikke tenker helt "feil" :)

Gleder meg til å lese enda mer om dette i en fremtidig utgave av @onebitnews

Design_PTTP_668d1a8e-633b-4045-a149-48a290b656bb_grande.jpg

Jeg er enig i at alt kan skje, og at enhver uttalelse ift. projeksjoner for fremtiden burde bli tatt med en klype salt. Det er dog et par nøkkelpunkter som jeg personlig ser på når det kommer til spådom; konsensusalgortime/skaleringsevne og gratis bruk front end side. En mynt bygget på f.eks. ethereum vil møte på store problemer dersom tjenesten den tilbyr blir populær (ref. Crypto Kitties). Tjenesten vil sannsynligvis bli dyr, treg og dermed ikke være konkurransedyktig. Det føles også veldig godt å vite at jeg støtter prosjekter som ikke "kaster bort" enorme mengder energi i form av Proof of Work.

For øvrig så er DMania, DLive og DTube på full anmarsj, og jeg anbefaler folk å følge med på kanalene deres. De har satt i gang en rekke svært lukrative kampanjer for de som engasjerer seg, og prosjektene trenger den støtten de kan få i form av publisitet. To fluer i en smekk her!!

·

Hei @Partywalrus

Du nevner en ting jeg er 110% enig med deg i, ikke støtt oppunder prosjekter som kaster bort store mengder energi og som er med på å skape enda mer forurensning her på jorda. Heldigvis er ikke STEEM bygget på en slik plattform.
Vi i OBN har begynt å dykke inn i Dtube o.l. for å lære oss mer om dette. Vi kommer nok i ett senere magasin til å skrive litt om dette også :)

Mvh
@Gyldenhorn

·

To succeed on any area including Steemit, I will give a little general advice:
We must always believe that it is possible. At the very moment when we begin to have doubts, we will break our trust and we will slip gently on the slope of renunciation.

Never give up on ourselves dreams and celebrate every new step where every new victory accomplishes.
cover.gif

I'm a big follower of @Stephenkendal, sometimes I post with his investment group tag and sometimes I use promo-steam as a tag. This man was on the Max Kaiser show that I watch, very impressive!

·

Hi @Tbnfl4sun
I am also a fan of @Stephenkendal and are reading his investorgroup often. Now he, and some others, also have launched steemit-ambasador that you should look at.
We should all try to make the Steemitplatform grow and grow with new people. In that way we can secure that we have a place to chat and for the platform to evolve.

steemevolution.jpg

Kindest regards
@Gyldenhorn
for
@Onebitnews

·
·

I have started a new account to be a steemit-ambasador,Club Tampa Bay-@kellycakes1.
I'm getting people together and will promo steem in this part of the woods!

·
·
·

Good luck @tbnfl4sun I hope your project to promote steem succeed.


·
·
·
·

Thank's @redouanemez, it's like starting all over agian trying to find and follow people in my neiborhood.

Ja, det gode arbeidet er alltid merkbart, og det er alltid med oss.
Et landemerke i kryptokaios er nødvendig som luft ... og vi har det

Hello @onebitnews,
I hope this week will be like the previous weeks in OBN we enjoy together its rich and informative content.
For me I think that to succeed on Steemit everyone must have their own strategy of work, but as you said the general rules to follow and that were effective for a lot of people here are: power up, buy steem and stay active on the platform and also to share quality posts.

Best Regards @Redouanemez.


·

Hi @Redouanemez
I agree with you that each person needs to have their own strategy on how to succeed on Steemit.
personaly I have picekd up some advices from others, but in the end I have made it to be my own way and my own ideas on how to make it here.
But, power up is the singel most important thing to do.

powerup 2.png

Kindest regards
@Gyldenhorn

To succeed on any area including Steemit, I will give a little general advice:
We must always believe that it is possible. At the very moment when we begin to have doubts, we will break our trust and we will slip gently on the slope of renunciation.

Never give up on ourselves dreams and celebrate every new step where every new victory accomplishes.Hei og takk for ett nytt magasin:-)
Kan noen her gi meg en forklaring eller oppdatering på krigen mellom ned og haejin, har ikke helt forstått den, samt at grumpycat driver å stemmer ned en del innlegg til 0. hva er ideen med dette?

·

Hei @Everydaycoach
Vi i OBN har registrert at det er uenigheter mellom forskjellige personer her på Steemit, men siden vi er ett magasin som har som mål å utgi possitivt innhold og ett samlingssted for brukere her på Steemit. Ønsker eller kan vi ikke å kommentere eller ta stilling til, som ett magasin, hvordan andre oppfører seg eller går frem mot hverandre.

Smily.jpg

Mvh
@Gyldenhorn
for
@Onebitnews

·
·

Høres smart og diplomatisk ut:-) Takk for svar
Ha en flott dag og helg @onebitnews

·

Hei!
Jeg er og interessert i å vite litt mer om downvoting. Har bare skjedd meg en gang. Det tror jeg var fordi jeg brukte en feil tag. Var helt i starten på steem for meg. Tagget med steemit på en post som hadde med musikk. Det irriterte noen :-)

Hei OBN
Altid kjekt og få nyheter om kryptoverden. Er nok og følge med på, så det er veldig kjekt og få noken tips gjennom OBN ;)

Can SBD rise to 13$ again

·

It can, but it might also not. No one knows, but anything is possible ;)

To make money with crypto-currencies, there is no method without effort. But useful and quality work can still bring us money in crypto-currencies !


·

there is no method without effort

That's true. So many new members here believe that it is super easy to get rich from Steemit, but earning money on this platform takes a lot of hard work, smart decisions, or huge investments.

facing crypto market is not easy, because the development for up and down haraga very difficult to predict. so, with this magazine that continues to update the development of crypto. very useful to me ... thanks @onebitnews

I really agree with you, whatever the reason, steemit has given us the opportunity to make money. But, do not forget also steemit as platform masadepan that we maintain by buying steem to power up.

we also do not easily believe in inaccurate predictions, they write only for profit.

Having your own strategy is the key to your success.

Your strategy must be yours, your choice, and reflect your behavior and goals in life in general and in this particular space.

The strategy can not succeed and lead to good results if it is not based on self-confidence and perseverance.

Any idea about bittrex it won't open for me

·

bittrex is closed for new costumers, they have to build bigger servers to handle the costumers.

Nice post.I respect you very much because you contribute to steemit.I will do activities like you.I would like to extend the steemit.

Congratulations @onebitnews! You have completed some achievement on Steemit and have been rewarded with new badge(s) :

Award for the number of posts published

Click on any badge to view your own Board of Honor on SteemitBoard.
For more information about SteemitBoard, click here

If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

By upvoting this notification, you can help all Steemit users. Learn how here!