Maneh November nyuda udan dina.

2년 전

Aku bakal nuduhake sumelang karo sampeyan.
Brandy bakal intoxicate panjenengan bouquet.
Kaya sampeyan, ing dina iki aku kantun,
Ilang rasa seneng ing godhong saka trail.

Autumn maringi kula ngrangkul
Emas mbengkongaken cabang.
Whispered kula puisi-nulis
Katresnan lan mine.

1.jpg

Iku ana udan pungkasan Autumn
Near jendhela nunggu Angin:
"Oh, Angin, ngendi sampeyan mung ora nyandhang!
Maneh, ora bali sawise konser..."

Dheweke ana kuwatir Angin teledor,
Impetuosity, dryness lan langgeng windiness...
Nanging nang endi wae nang ana didhelikake tenderness,
Lan admired poto-kapercayan...

Sawise Tiba tansah tetep wong wadon,
Rikma abrit, gemeter, touchy.,
A sethitik lawas, karo lumpuh nasib,
Cilik ing soko, malah picky...

2.jpg

Lan Angin tenan diganti swasana ati -
Iku kobong lan eri, banjur affectionate lan nyenengake...
Lan iya ora ngidinke wae kabotan
Lan komentar babagan songs...

Mudhun ing katresnan, ngubengi, mbayar manungsa waé,
Novel-novel karo Blizzard lan Badai bengkong,
Iki looking ing Spring lan Mangsa pangerten,
Aku tau nguripake sirah kanggo Fly...

Lan mung ing Autumn iku sabar,
Dheweke dadi wedi kanggo dadi piyambak.,
Dheweke dadi wedi kanggo break munggah.,
Supaya Angin, iku mengkono, lan drive sampeyan edan.

4.jpg

Liyane lan liyane asring patine sobs lan nangis,
Mata dimmed lan whisky saddles
Ayu saka Autumn abang-rambut
Saka langgeng depresi lan saka kangen...

"Oh, Angin, ngendi sampeyan wis?" -
Dheweke sighed lan kapandeng metu jendela...
Lan Udan njaba jendhela, nonton Autumn,
Dheweke, banget, scarred lan ing katresnan karo iki dawa...

5.jpg

Dhuwur lan bulak, karo ati-ati katon,
Dheweke ora bisa njupuk udan mata mati kanggo dangu:
"Oh, yen mung Autumn tansah ana,
Lan yen nasib wis diwenehi kita kasempatan..."


Loro ati bejat... Loro sepi,
Kesel saka pracaya, kesel saka tunggu...
Nalika sing sabar lan nangis mbukak metu,
Sampeyan bakal arep ngrangkul saben liyane...

6.jpg

Autumn kali
Wis ngeweruhi carane ayu kali autumn Golden?
Kali cilik sing mili unnoticed dening manungsa mata.
Kali murmurs ing iring gunung tajem.
Dhuwur bank-bank ing kali sing sidik nglukis meh impassable sing godhongé amba-leaved alas.
Sampeyan bisa ndeleng wit jeruk, maples, oaks.
Ing alam bébas donya kali iku aman didhelikake saka uninvited pengunjung.
Amarga saka alas karo wit nutup liwat kali, iku misale jek sing kali mili ing aneh guo.
Banyu saka kali lemah sing mboten umum.
Lagi jamrud ijo.
Lan ing antarane iki jamrud ijo scurrying dingerteni iwak.
Banyu saka kali lemah streaked karo emas.
Lan ing Golden lumahing ngleyang mosquitoes-serat flaxes.
Amben kali lemah wis dijamin karo watu larang regane.
Pangilon renungan ing banyu saka kali fascinate.
Pelampung rwaning autumn prau ing banyu.
Banyu ing autumn kali bloomed karo kabeh werna saka donya.

7.jpg

Maneh November nyuda udan dina,
Lemah ndhuwur saka es isine cethek puddles.
Lawas maple ing udan peteng lan drooped,
Lan pungkasan godhong sing kabeh ngubengi lan ngubengi.

Kita cahya munggah, kita care nelpon,
Kita sukses penake arduous lan penting,
Ing evenings kita hasten kanggo prasaja comfort,
Ngendi asal iklan TV bakal nuduhake.

Lan mili, lan mili gesang kita kali,
Mung wektu karo taun harsher lan stricter.
Lan ing cakrawala ana mega,
Ing tebih salju gunung iku padha.

8.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

You got a 23.21% upvote from @booster courtesy of @schmidt2015!

NEW FEATURE:

You can earn a passive income from our service by delegating your stake in SteemPower to @booster. We'll be sharing 100% Liquid tokens automatically between all our delegators every time a wallet has accumulated 1K STEEM or SBD.
Quick Delegation: 1000| 2500 | 5000 | 10000 | 20000 | 50000

You got a 89.13% upvote from @minnowvotes courtesy of @schmidt2015!