Kelingan Desaku (Puisi Ngapak)

2년 전

Kelingan Desaku

Roda mobile mutere ngrandet

Agi kejebak macet

Nang dalan sing sesek

Sore iki lagi mlaku gremet-gremet

Nembe bae mau Pamit wong tuaku

Sore mau jam telu

Mripatku,iluhku mrebes metu

Tek rangkul anak bojoku

Sedih rasaku ninggalna seliramu

Abot-abote ,Urip dadi tanggungjawabku

Adoh paran, kelingan desaku,mung dongaku,enteni tekaku

Karan Figo, Sikayu 2018

Lingkar Sastra Gombong (Lisong)

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

inyong dadi kelingan desa ku mbiyen... ciat

·

Wis lik aja mewek lah 😥

Posted using Partiko Android

·
·

dadi kemutan umahku sing wis dedol... huammm caaaa

·
·
·

@tipu undelegate 1 sp

·
·
·
·

Aja nganggo tipu lik

Posted using Partiko Android

·
·
·
·
·

nganggo apa?

·
·
·
·
·
·

Tipu akeh muslihate 😱😱😁😁😁

Posted using Partiko Android