Road to Steem Fest - Ketakutan

2개월 전

[ ENGLISH ]

What? Adakah anda benar-benar fikir ia semua akan menjadi hanya kesoronokkan dan permainan dalam perjalanan ke Steem Fest?

Fikirkan semula

Mari kita menghadapinya. Kita semua mempunyai ketakutan, fikiran yang ragu-ragu tentang semua ini berlaku begitu pantas. Tiga bulan yang lalu, kami tidak tahu kami akan pergi ke Thailand dan kini semuanya menjadi kenyataan, kami mempunyai tiket kapal terbang, tiket acara, penginapan dan lain-lain ... kami tidak dapat kembali. Kami telah mencapai titik perubahan, sama ada kita pergi atau kita pergi.

Tidak boleh tarik balik lagi.

Kita mulai sedar kita tidak boleh tarik balik laga, ketika kebimbangan mula menjadi nyata.

Well guess what? Perkara roadtosteemfest ini akan memberikan anda tangan dengan perkara itu.

  • Adakah anda fikir tiada sesiapa akan mengenali anda dan menyapa anda? Jangan risau, @waybeyondpadthai akan menyambut anda apabila dia melihat anda.

  • Adakah anda takut anda akan terlalu mabuk satu malam? Jangan bimbang, @celestal akan menjadi rakan sepupu anda.

  • Adakah anda takut berakhir di sudut dengan tiada siapa yang boleh dibincangkan? Jangan risau, @travelgirl akan temani anda di sana.

  • Adakah kehabisan topik perbualan memberi anda kecemasan? Jangan risau, @louis88 pasti akan mempunyai sesuatu untuk dibicarakan dengan anda.

  • Adakah anda fikir tiada siapa akan ketawa pada jokes anda? Jangan risau, @macchiata akan sentiasa tersenyum untuk anda.

Adakah anda takut idea yang dikelilingi oleh orang yang tidak dikenali? Jangan risau, kita semua adalah keluarga pada ketika ini.

Ini hanyalah contoh ... jangan menjawab soalan ini pada siaran anda tetapi sebenarnya bercakap tentang ketakutan anda mengenai peristiwa ini, dan keadaan keseluruhan ...

Siapa yang tahu, mungkin selepas membaca tentang mereka, kita akan dapat membantu satu sama lain untuk mengatasi ketakutan itu ... selepas semua, inisiatif ini sepatutnya membawa kita semua bersama sebagai sebuah komuniti :)

Mari buat jawatan mengenai ketakutan kami tentang Steem Fest, Bangkok dan Thailand secara umum.

Peraturan:

  • Anda mempunyai sehingga Ahad 27 Oktober untuk post topik ini
  • Gunakan tag #roadtosteemfest dan #blocktradescontest supaya kita semua dapat mencari post dan dapat mengundi pada feed kami untuk membantu pembiayaan kami untuk perjalanan.

Inisiatif #RoadToSteemFest ini, seperti tahun lepas, akan dijalankan sehingga minggu sebelumnya Steem Fest. Akan ada sekitar 16 topik mengenai #roadtosteemfest jadi pastikan untuk mencuba dan menyertai setiap satu daripada mereka kerana ...

... setiap orang yang menyertai sekurang-kurangnya 75% topik, akan menjadi eligibile untuk memenangi kejutan besar di Bangkok. Kejutan ini akan diturunkan kemudian di jalan dan hanya orang yang menghadiri SF akan dapat menerimanya.
Ingat, anda mempunyai sehingga Ahad, 27 Oktober untuk menerbitkan * Jalan * jalan sebenar.

Terima kasih semua orang yang membuat jawatan tentang perkara ini. Mana-mana undi atau penebusan dihargai, kerana semua hadiah cecair dari pos ini akan membiayai satu tiket masuk Steem Fest 4 yang bertuah.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

bukan takut bah, tapi teda ongkos pigi sawadekap !!!! hehehehehe