12 pasi pentru o viata bogata si fericita (...6)

3년 전

Am ajuns in sfarsit la finalul calatoriei noastre pentru descoperirea celor 12 tehnici si strategii pentru a ne asigura o viata intr-adevar plina si fericita.

bokeh-3249883_1280.jpgsource. pixabay

11.Sa privim inlauntrul nostru si sa intram in contact cu simtirile noastre

Nu se trateaza de ceva transcendental cum ar parea: pur si simplu ne oprim o clipa, ne dam timp, ne golim mintea de sarcini, de anxietati si sa ne ascultam pe noi insine.
Dedicand in fiecare zi timp pentru a ne asculta, vom intra in contact cu o adevarata pace interioara si vom obtine toate raspunsurile, solutiile si indrumarile pe care le cautam si care sunt deja in noi.

20272820_1655400897817916_628632939818647552_n.gifsource: pixabay

12.Sa ne concentram pe ceea ce este important

Uneori, suntem atat de absorbiti de lucrurile marunte si atat de concentrati pe atingerea unui anumit obiectiv, incat neglijam lucrurile mari mari si mai importante din viata noastra.
Deci, ceea ce este intr-adevar important? RELATIILE. Acesta este lucrul cel mai important din viata noastra. Sa nu neglijam, ignoram si sa nu indepartam persoanele care inseamna cel mai mult pentru noi. Sa avem grija de persoanele pe care le iubim si sa le dedicam timp fiecareia dintre ele.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

Hello @grazie! This is a friendly reminder that you have 3000 Partiko Points unclaimed in your Partiko account!

Partiko is a fast and beautiful mobile app for Steem, and it’s the most popular Steem mobile app out there! Download Partiko using the link below and login using SteemConnect to claim your 3000 Partiko points! You can easily convert them into Steem token!

https://partiko.app/referral/partiko