O selectie de perspective interesante, importante si controversate (1...)

3년 전

abstract-1963838_1280.jpgsource. pixabay

Gandul, cea mai puternica forta din univers

Dincolo de toate lucrurile vizibile, concrete, exista un camp de energie si lumina, coordonat de o minte inteligenta. Cu alte cuvinte, ca nu suntem singuri in univers, ca Dumnezeu chiar exista.
Descoperirile fizicii cuantice au aratat ca mintea noastra este cea care face sa colapseze undele de energie si le transforma in particule, adica in materie. A gandi inseamna a transforma nevazutul in vazut. Gandul este creator, este cea mai puternica forta din univers. Iar Dumnezeu ne-a dat puterea ca, din milioanele de realitati posibile, care exista in stare latenta, sa aducem pe pamant, cu gandurile noastre, doar una. Pe cea care seamana cel mai mult cu gandurile noastre.
Ceea ce ni se intampla este oglinda a ceea ce gandim si simtim. Celulele au inteligenta lor. Ele reactioneaza la gandurile si sentimentele celui in cauza. S-a facut si un experiment in Occident, cu un esantion de ADN, recoltat de la un individ si dus la 1000 de km distanta, intr-un laborator. Persoana in cauza a fost pusa sa priveasca un film frumos, cu imagini minunate, care starneau bucurie. In acelasi timp, la 1000 de km distanta, masuratorile aratau cum spirala de ADN se relaxeaza. Cand imaginile au fost schimbate cu un film de groaza, ADN-ul a inceput, brusc, sa se restranga, contractandu-se. Cum de stie corpul nostru ce este rau si ce este bine? Daca organismul nostru reactioneaza pozitiv la bine si negativ la rau, nu exista decat o singur mare concluzie:

smiley-432563_1280.jpgsource: pixabay

Legea binelui

Universul intreg are ca fundament o lege morala, legea binelui. Ca sa fim fericiti si sanatosi, nu este nevoie decat sa ne construim viata dupa legea aceasta. Un stil de viata sanatos incepe de la a gandi si a infaptui binele.
Cand comitem un act contrar acestei legi, ne cream singuri mecanismele biochimice care duc la boala. Cinci minute de manie sau suferinta imobilizeaza pentru 5-6 ore celulele gardian ale sistemului imunitar. Timp de 5-6 ore, organismul nostru este lipsit de aparare, iar milioanele de celule moarte, virusi si bacterii circula libere prin organism, si se pot localiza unde va declanasa boala.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT