Soraix - borzna platforma

2년 전

Obstaja veliko platform za menjavo kripto valut, ki delujejo na trgu in večina je centraliziranih platform, nekatere pa so decentralizirane. A s toliko platformami za menjavo kripto valut, to ne bo izboljšalo trga menjalnic s kripto valutami. Vprašanja, kot so hitrost obdelave transakcij, visokofrekvenčno trgovanje, varnost, so še vedno v središču trga kripto valut.

Soraix bo dokazal, da bodo zasebna ali javna podjetja v prihodnosti lahko enostavno dostopala do financiranja s pomočjo žetonov Soraix in platforma za izmenjavo, ki je boljša od podobnih platform, ki izpolnjujejo potrebe uporabnikov.

Blockchain je lahko varnejša, učinkovitejša in poceni rešitev za registracijo delnic in delnic podjetja, ki se financira z crowdfundingom, ta tehnologija tudi poenostavlja transakcije in prenos delnic z množičnim financiranjem in zaradi tega olajša njihov obtok. Blockchain tehnologija omogoča tudi medsebojne transakcije med vlagatelji in podjetniki in rešuje problem skladnosti z regulativnimi zahtevami in zaščito upravljanja skladov. Blockchain tehnologijo je mogoče uporabiti tudi za razvoj sistema glasovanja za množice denarja, ki jim omogoča sodelovanje v korporativnem upravljanju. Zahvaljujoč uporabi tehnologije blockchain bo Soraix startupom omogočil zbiranje sredstev in kapitala na platformah.

Kot sem že povedal, je Soraix globalna platforma za izmenjavo kripto valut, ki obljublja revolucijo celotnega sveta s pomočjo tehnologije blockchain. Pred začetkom projekta Soraix smo videli različne platforme za trgovanje, vendar nobena od teh platform dejansko nima funkcij Soraix, zaradi česar je ta projekt edinstven.

Platforma Soraix ponuja tudi korporativne ugodnosti, kjer ponuja sredstva za zbiranje sredstev, ki korporacijam omogočajo, da svojim podjetjem izdajo žetone delnic. Z metodo metode tokeniziranih sredstev to korporacijam seveda omogoča, da razvijejo svoja podjetja in jih ponudijo različnim uporabnikom te platforme. Lastniške žetone, ki jih izdajo podjetja, je mogoče zamenjati tudi z drugimi sredstvi na svojih platformah, če v Švici izpolnjujejo drugačna pravila in merila, preden lahko svoje žetone prodajajo. To je seveda zelo dobra stvar za vse uporabnike te platforme. Poleg zagotovljene varnosti lahko korporacije tudi zakonito razvijajo svoje poslovanje v skladu z obstoječimi pravili. Za več informacij o platformah, ki jih ponujajo, predlagam, da si preberete belo knjigo tukaj; https: //Soraix.com/static/whitepaper.pdf

Načelo dela

Soraix bo ponudil tudi široko mrežo žetonov z zalogami (ki jih izdajajo javna in zasebna podjetja, ki ponujajo svoje žetone na Soraixu), ki jih je mogoče prodati na platformi Soraix. Tako kot priljubljena platforma za deljenje je tudi Soraix ustvaril svojo tehnologijo blockchain. Kar bo znatno zmanjšalo stroške in izboljšalo poslovanje. Soraix uporabnikom omogoča kopiranje portfeljev trgovanja z drugih, zato lahko uporabnik poveča možnosti za dobiček na trgu kripto valut. Tako kot trgovalne platforme na splošno ima tudi Soraix funkcije vzvodov, klicev v maržo in zamenjave za izkušene uporabnike. Uporabniki dobijo možnost delitve prihodka prek žetonov, ki jih izda platforma Soraix.

Nekaj ​​prednosti in značilnosti projekta Soraix:

  • Prisotnost lastniških žetonov. Podjetje ima poleg široke izbire večjih kripto valut in vseh vrst altkoinov priložnost ponuditi široko mrežo zalog za žetone, ki jih izdajo državna in zasebna podjetja s pomočjo storitev platforme Soraix.
  • Posebej zasnovan namenski blockchain. Med zagonom platforme Soraix bo dodeljen blockchain, ki ga odlikujejo visoka raven varnosti, učinkovitosti in ekonomske učinkovitosti. To ne velja samo za uporabnike, temveč tudi za vlagatelje.
  • Zdaj priljubljeno socialno trgovanje. Na platformi obstajajo tako imenovani "voditelji", ki so uspešni trgovci. V zvezi s tem lahko vsak uporabnik kopira trgovinski portfelj takega „voditelja“. Tako povečajte garancijo dobička. Vodilni trgovci dobijo dodaten dobiček tudi od deleža dohodka iz transakcij, prepisanih s strani naročnikov. Tu je obojestransko koristno sodelovanje.
  • Pros in še veliko več. Platforma Soraix bo ponujala donosne transakcije z uporabo izposojenih sredstev. Prisotno je tudi trgovanje z maržami. Poleg tega bodo zamenjave na voljo naprednim uporabnikom. No, pozneje pa bo podjetje ponudilo listinjenje sredstev blockchain.
  • Ponudbena storitev tokena. Ena od značilnosti Soraixa je možnost, da različnim zainteresiranim podjetjem ponudi, da zbirajo sredstva prek svoje platforme, tako da izdajo svoje žetone in jih nato prodajo na platformi. Vsi uporabniki platforme Soraix lahko na svojo zahtevo kupijo ali zamenjajo to žetone za žetone Soraix in druge kripto valute.

Podrobnosti o ključni prodaji žetona

SRX = 0,00025 ETH

Soft Cap: 4 500 000$

Hard Cap: 24 000 000$

ICO: 26.08 - 24.11

Mimogrede, za zgodnje vlagatelje obstaja privlačen bonus. Z nakupom žetona SRX v prvih dveh tednih prejmete bonus plus 10% zneska nakupa. Če kupite žetone v roku 3 in 4 tednov, bo bonus znašal 5%.

Projektna skupina

Ekipa Soraix je strokovnjake, ki poznajo trg kripto valute. Vedo, kaj so težave in kaj potrebuje trgovec ali vlagatelj. Zlasti za trgovce je Soraix kraj, ki so ga zgradili trgovci za trgovce. Ekipa Soraix si prizadeva prilagoditi in prilagoditi potrebam trgovcev. Vsak centimeter in uporabniška izkušnja je zelo cenjena, zato se lahko uporabniki počutijo udobno z uporabo Soraixa.

Podrobneje lahko preučite koncept projekta in na uradna sredstva najdete odgovore na vsa vprašanja, ki vas, kot vedno, čakajo na koncu članka. Vso srečo

Dodatni podatki:

Website: https://www.soraix.com

Whitepaper: https://soraix.com/static/whitepaper.pdf

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5173505.0

Telegram: https://t.me/soraix_support

Twitter: https://twitter.com/soraix3

Facebook: https://facebook.com/soraixteam

Helgafon: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2080767

ETH: 0xE9a447A9Ac1F153C4186144246d05FA64F1cC872

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending

From the very beginning I watched the company, and I can say that everything that was said - everything was achieved! I think this is one of the best team of its kind.

This project is impressive in its idea and the team is working well to make the project a success!

I welcome this platform to the cryptocurrency world. I foresee this to be one of the major backbones of crypto.

This project is one of the most promising at the moment.