SUBBIT.

4년 전


Проектът Subbit е първият абонаментен пазар в света, който позволява на потребителите да плащат почти всичко за месечен абонамент, а не парични средства или карти. Проект Subbit или знак, наречен SBT. Целта на Subbit е да нарушава плащанията по интернет и плащанията на дребно. С поддръжката на символа SBT, Subbit ще служи като нова алтернатива за плащане, която позволява на потребителите да плащат ежемесечно на абонамент, а не на парични средства или карти.
Абонатните компании са нараснали 9 пъти по-бързо от приходите на компанията, но досега в тази печеливша икономика доминират по-големи организации и тези, които обръщат голямо внимание на електронната търговия. В резултат на това по-голямата част от цялостната потребителска икономика остава неизползвана и милиони компании по целия свят са изложени на риск да бъдат изоставени. Няма изключителен продукт или механизъм, който позволява на бизнеса от всякакъв вид или размер, прост, бърз и достъпен достъп до абонаментната икономика.
С помощта на интелигентното приложение Subbit потребителите могат да се абонират за любимите си магазини, ресторанти, развлекателни събития и много други популярни продукти и услуги. От практическа гледна точка Subbit опростява плащането на всеки продукт или услуги, които потребителите могат да използват редовно и предлага много предимства пред други форми на плащане, като например изключителен достъп, отстъпки и възнаграждения.
Subbit е и най-удобната алтернатива на плащането. Не е нужно да носите пари или карта, всичко, от което се нуждаете, е вашият смартфон, за да отключите гладкото и гъвкаво потребителско изживяване. Subbit води в нов и вълнуващ модел на потребление, давайки на потребителите удобен достъп до любимите им елементи.
Subbit е първият продукт, който наистина разширява масовия потребителски пазар до крипто-валутни плащания и позволява на потребителите да имат достъп до хиляди ежедневни продукти и услуги.

Subbit предоставя интегралната полезност на символа SBT в тяхната екосистема, като запълва всички награди и награди на платформата. Капиталът, натрупан при продажбата на жетони, ще създаде отделен пазар на световната търговия и търговията на дребно. Тъй като платформата и потребителската база растат, символите ще бъдат необходими и използвани.
Уникалната продажба на Subbit токени ви дава възможност да закупите SBT, революционен символ, който управлява икономиката на Subbit. Ранните участници могат да се възползват от значителна отстъпка.
Подробна информация за следните връзки:
Website https://subbit.io/
Whitepaper https://www.subbit.io/#whitepaper
ANN https://bitcointalk.org/index.php?topic=4631809.msg41865068#msg41865068

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT