SUBBIT

4년 전


SUBBIT работи въз основа на интелигентни мобилни технологии и позволява на всеки бизнес да преобразува почти всеки продукт или услуга в абонаментен пакет. Маркерът SUBBIT е модулен маркер за комунални услуги, разработен на блока "Ethereum", който дава на потребителите достъп до изключителни продукти, спестявания и парични възнаграждения в мрежата SUBBIT.
Маркерът SUBBIT е модулен маркер за комунални услуги, разработен на блока Ethereum, който предоставя на потребителите достъп до ексклузивни продукти, спестявания и плащания в брой в рамката
Vision SUBBIT - създайте нова вълнуваща картина на потреблението в целия свят, която възнаграждава потребителите с най-добрата цена и удобен достъп до любимите ви неща.
Седейки в центъра на екосистемата SUBBIT, символът SBT прави абонаментни разходи. Това е много повече от спекулативен въпрос. SUBBIT Token, базиран на Ethereum, дава на собствениците достъп до обогатен и полезен опит на платформата SUBBIT и предимства за истински растеж.
Предимства на SUBBIT:

 • достъп до изключителни абонаменти само за SBT;
 • печелите пари и таксите за SBT за добро ползване;
 • продавачите използват платформата безплатно при използване на SBT;
 • SBT, придобит от Subbit за увеличаване на търсенето;
 • увеличаване на ползите за потребителите, които печелят и цитират SBT;
 • Пазар, изграден върху SBT, за лесно харчене.
  SUBBIT осигурява цялостната полезност на символа SBT в SUBBIT екосистемата, попълвайки всички награди и награди на платформата. Капиталът, натрупан при продажбата на жетони, ще създаде отделен пазар на световната търговия и търговията на дребно. Тъй като платформата и потребителската база растат, символите ще бъдат необходими и използвани.

  Наградата на клиента на CashGet и изключителния достъп до абонамента. Натрупайте SBT за бонус отстъпки. VendorEnjoy Свободен достъп до платформата, използвайте безплатния абонамент въз основа на заеми от SBT. Holders Token Holders Вземете SBT за отстъпки с фиксирана цена, печалби от растежа на пазара и схема за изкупуване на SUBBIT.
  SUBBIT предостави интегралната полезност на символа SBT в SUBBIT екосистемата, попълвайки всички награди и награди на платформата. Капиталът, натрупан при продажбата на символите, ще ни позволи да създадем нашия пазар в световната търговия и търговията на дребно, а с нарастването на платформата ще бъде както търсенето, така и използването на символи.
  Подробна информация за следните връзки:
  Website https://subbit.io/
  Whitepaper https://www.subbit.io/#whitepaper
  ANN https://bitcointalk.org/index.php?topic=4631809.msg41865068#msg41865068
Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT