การล่าสัตว์พระอาทิตย์ตกเคียงข้างกัน (Another Side of Sunset)

3년 전

image
ภาพนี้เป็นหนึ่งในเสน่ห์ที่นำเสนอบนชายหาด บรรยากาศชายหาดที่เงียบสงบ จากชายหาดแห่งนี้เราสามารถมองเห็นภูเขาสูงตระหง่าน โชคร้ายเมื่อฉันไปที่นั่นภูเขาปกคลุมด้วยเมฆ

บริเวณรอบ ๆ ชายหาดมีบ้านเรือนหลายแห่งที่ทำงานเป็นชาวประมงและโรงแรมขนาดเล็กบางแห่ง ไม่เพียงแค่ความสวยงามตามธรรมชาติเท่านั้นที่ทำให้ฉันหลงใหลในชายหาดแห่งนี้ แต่ความเป็นกันเองของชุมชนทำให้ฉันรู้สึกสบายเมื่อไปเที่ยว

เพียงแค่มองไปที่การแสดงออกของชายหนุ่มชายหาดเหล่านี้เมื่อฉันขอถ่ายภาพพวกเขา ความอยากรู้อยากเห็นและความไร้เดียงสาของพวกเขาดึงดูดฉันอย่างสุดซึ้ง พวกเขาไม่สนใจเมื่อฉันเข้าร่วมกับพวกเขาในการเล่นกับทรายทำให้ลูกเล็ก ๆ และกลิ้งพวกเขาในเวทีที่พวกเขาได้ทำมาจากทรายเช่นกัน พวกเขาเป็นชาวประมงที่อยู่รอบชายหาดและบางส่วนของพวกเขาอยู่ในโรงเรียนแล้ว

เพราะฉันมาที่ชายหาดช้าเกินไปฉันจึงตัดสินใจที่จะไม่หยุดพักเพราะมีดวงอาทิตย์ตกบนชายหาดอื่น แต่เห็นได้ชัดว่าการคำนวณของฉันพลาดไปฉันไม่สามารถมองเห็นพระอาทิตย์ตกบนชายหาดอื่นได้ ฉันหยุดข้างถนนและทำให้การถ่ายภาพความงามตามธรรมชาตินี้ง่ายขึ้น มีต้นไม้ที่เติบโตอยู่บนขอบของหน้าผาและใบของมันจะล้มและเงาของภูเขายังคงมองเห็นได้ในช่องมองภาพกล้องของฉัน เป็นเหมือนเสน่ห์ของดวงอาทิตย์ที่จมน้ำนี้ที่ฉันได้รับแม้ว่าจะไม่สมบูรณ์ แต่พอที่จะทำให้ฉันประหลาดใจ
image
This photo is one of the charms that are presented on the beach. Quiet and beautiful beach atmosphere. From this beach we can also see the towering mountains. unfortunately, when I went there, the mountain was covered with clouds.

Around the beach are many houses of people who work as fishermen and some small inns. Not only the natural beauty alone that makes me enamored with this one beach, but the friendliness of the community made me comfortable when visiting.

Just look at the expressions of these beach boys when I ask to photograph them. Their curiosity and innocence deeply attracted me. They did not mind when I joined them to play with the sand making small balls and rolling them in the arena they had made from the sand as well. They are fishermen who are around the beach and part of them are already in school.

Because I came to the beach too late, then I decided not to linger there because it will see the sun sinking on another beach. But apparently my calculations missed, I can not see the sunset on the other beach. I stopped by the side of the road and made it easy to photograph this natural beauty. there is a tree that grows on the edge of the cliff and its leaves are falling and the silhouette of a mountain still visible in my camera viewfinder. Be like this sun-drowned charm that I got, although not perfect, but enough to make me amazed.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT
Sort Order:  trending