ตะวันลับลาขอบฟ้า

2개월 전

☘️สวัสดีคะ เพื่อน ......
Hello friend .......☘️

211432.jpg

  • พระอาทิตย์สอนให้เรารู้ว่าทุกอย่างย่อมมีการจากลา และในไม่ช้าก็จะมีการเริ่มต้นใหม่ เมื่อไหร่ก็ตามที่เหน็ดเหนื่อยทั้งวันกับการทำงาน การเรียน หรืออื่น ๆ และคิดจะหยุดพักเพื่อออกไปสูดอากาศบริสุทธิ์ ชื่นชมความงามของธรรมชาติ สัมผัสงดงามยามพระอาทิตย์ตกดิน มันทำให้เรารู้สึกดีจริง ๆ
  • The sun teaches us that everything has a farewell. And soon it will begin again. Whenever you are exhausted all day with work, study or otherwise and think about taking a break to get some fresh air. Admire the beauty of nature Experience the beauty of the sunset It really makes us feel good.

211430.jpg

  • บางคนอาจจะไม่ชอบบรรยากาศแบบนี้สักเท่าไหร่ เพราะบรรยากาศอาจจะสวย แต่ลึก ๆ ข้างในใจ เมื่อไหร่ที่ได้นั่งอยู่คนเดียวมันอาจจะทำให้นึกคิดถึงเรื่องราวต่าง ๆ ในอดีตที่ผ่านมา บางคนอาจมีเรื่องราวดี ๆ ที่น่าจดจำ แต่สำหรับบางคนอาจมีเรื่องราวที่แย่ที่สุดในชีวิตในวันที่ผ่านมา
  • Some people may not like this atmosphere much. Because the atmosphere may be beautiful, but deep inside, when sitting alone it may remind you of things in the past. Some people may have good stories to remember, but for others, there may be some of the worst stories in their lives in recent days.

211431.jpg

  • หลาย ๆ ครั้งที่ผ่านช่วงเวลาร้าย ๆ เราจะรอเวลาให้ดวงตะวันลาลับขอบฟ้า และโผล่ขึ้นมาใหม่อีกครั้ง เพื่อเป็นสัญญาณของเช้าวันใหม่ ที่จะดีกว่าวันวาน
  • A lot of times, when we go through bad times, we will wait for the sun to go down. And reappeared again For a sign of a new morning That is better than yesterday

Thank you for followings and Vote. Wish every day a nice day for all friends.⏰

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
STEEMKR.COM IS SPONSORED BY
ADVERTISEMENT